Sztárok

Így simogatja pocakját Katalin hercegné – fotók

Már látszik! – ezzel a szöveggel közölték a brit lapok internetes kiadásai azokat a fotókat, melyeket a várandós Katalin hercegnéről ma délben készültek.

Cambridge hercegnéje hosszú idő óta először jelent meg a nyilvánosság előtt, a Hope House nevű jótékonysági szervezet londoni központjába látogatott el. Több ezren vártak rá, a tömeg tapssal köszöntötte, amint kiszállt a királyi autóból, hogy kezet fogjon a szervezet képviselőivel. Katalin egy szürke, V kivágású Max Mara-ruhát választott az eseményre, és természetesen mint szinte mindig, most is öv fogta össze a derekán a kabátkát.

És ez volt az, amire a helyszínen dolgozó fotósok vártak, hogy megörökíthessék a 19–20. hetes terhes hercegné növekvő hasát. Jól tudta ezt Katalin is, nem véletlenül választotta ki a testre simuló ruhát, nem véletlenül kötötte látványosan „szorosra” az övet. Büszkén mutatta meg magát és hasát a világnak! És miért is ne tette volna? Szerelmes, boldog fiatalasszony, aki a valamikori királyt vagy királynőt hordja a szíve alatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top