Sztárok

Másfél hónapot töltött zárt osztályon Szikora

Miért ment be önként a kórházba? A Bors rákérdezett.

Szikora a Borsnak mesélt arról, hogy amikor be akarták hívni katonának, ő pont a Hungáriával turnézott. „Az Interkoncert pedig időről időre adott egy papírt, ami három hónapra felmentést jelentett. De mindig mondta a parancsnokságon az őrmester, viszik még magát, ne féljen. Én azonban, mint őspacifista, el nem tudtam képzelni, hogy bevonuljak” – ecsetelte a Borsnak az X-Faktor új mentora, aki egyik pénteki napon mégis megkapja a papírját, hogy hétfőn vonulni kell. „Akkor jöttünk haza az NDK-ból, egy barátom azt mondta, adjam oda neki az összes pénzt, amit kint kerestem, azzal felment a Hárshegyre, és elintézte, hogy engem oda bezárjanak. Másfél hónapot töltöttem bent. Hogy milyen volt a zárt osztályon? No, ezt a fantáziádra bízom” – mondta az újságírónak Szikora.
Az idén fennállásának 30. évfordulóját ünneplő R-Go együttes ezúttal nem tervez telt házas bulit a Papp László Arénában. „A szülinapunkon szeretnénk mi átnyújtani egy nagy ajándékot egykori és mai rajongóinknak, már szervezzük az őszi nagy szabadtéri ingyenes koncertünket” – árulja el a tervet Szikora lapunknak. Mindemellett karácsonyra egy jubileumi albumot és az együttes történetét feldolgozó könyvet is ki akarnak hozni.

Másfél hónapot töltött zártosztályon Szikora

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top