Sztárok

Íme a bizonyíték, hogy gyógyszer nélkül is legyőzhető a csontritkulás!

Megtörtént események alapján: az alábbi sorok egy olyan hölgy esetét beszélik el, aki a valóságban, saját magán tapasztalta meg, hogy a FLABéLOS javított a csontszerkezetén. Sőt, mindezt orvosi leletei is igazolják!

Az első találkozás    

Vas Erika a rádióban hallott először a FLABéLOS-ról, majd nem sokkal később egyik kedvenc színésznője, Hernádi Judit egyik fotója ragadta meg a figyelmét. A kép a karcsú és fitt Hernádit ábrázolta, amint a FLABéLOS-t ajánlja. Erika nyomban keresni kezdett az interneten, s rá is bukkant a FLABéLOS vibrációs edzőgépet forgalmazó cég weboldalára. A tárgyilagos, közérthető információ s a hiteles orvosi vélemények nyomán elhatározta, közelebbről is „megismerkedik” a FLABéLOS-szal.

Jó időben, jó helyen

A székesfehérvári Tesco a város lakóinak kedvelt üzlete; Erika itt vette észre a barátságos szalon ajtajáról mosolygó plakátot, mely a FLABéLOS díjmentes kipróbálására kínált lehetőséget. Erika egy pillanatig sem habozott. A szalonban kedvesen, készségesen fogadták, s minden kérdésére részletesen válaszoltak – nem maradt más hátra, mint testközelből is megtapasztalni a FLABéLOS jótékony hatását.

Íme a bizonyíték, hogy gyógyszer nélkül is legyőzhető a csontritkulás!

Napi rutin

Erika mosolyogva mondja, azóta teljesen rászokott a FLABéLOS használatára, ahogyan ő – és „csoporttagjai” nevezik – a flabizásra. Napi szinten, heti öt alkalommal eltölt 10-20 percet a FLABéLOS-on: minden nap reggel 9.00 órakor ott van a szalonban, s ott van a többi FLABéLOS-rajongó is. Erika nevetve mondja: „Tudja, mindenki más okból jár. Van, aki fogyni szeretne. Van, akinek ez jelenti a szükséges mozgásadagot. Egyik csoporttársam azt mondja a múltkor, muszáj járnom, hogy csinos legyek, mert a férjem egy ideig Németországban fog dolgozni, és nem hiányzik, hogy elszeresse egy Brünhilda! És újra nevet, vidáman, felszabadultan. Az ember lányában önkéntelenül is megfogalmazódik a kérdés: lehet, hogy a FLABéLOS a közérzetre is jótékonyan hat?

Annyi mindenre van jó hatással!

Erika határozottan bólogat: egyértelműen igen! Amint mondja, saját magán megtapasztalta, amióta a FLABéLOS-szal edz, energikusabb, jókedvűbb, kevésbé stresszes és kiegyensúlyozott. Nem kis örömmel állapította meg azt is, hogy a szoknyáiból bizony be kell venni, sőt egykettőre lezavarja az otthoni ablaktisztítást! Büszkén ecseteli, nála 3,40 m a belmagasság; azelőtt, ha létrára állt, szédült, amióta azonban flabizik, jobb az egyensúlyérzéke, stabilan tartja magát, és nem húzódik el napokig az ablakmosás!

Atyaég! Már nem kell a gyógyszer!

Erika egy pillanatra elkomolyodik, a szemembe néz, és azt mondja: most jön java! S elmeséli, három évvel ezelőtt az orvos csontritkulást állapított meg nála. Évente egyszer a csontszerkezet tömörségét javító infúzióra volt szüksége, ami alkalmanként mintegy 30 000 Ft kiadást jelentett. A múlt hónapban elment a szokásos kezelésre, de ami ott történt, villámcsapásként érte. A doktor hosszasan nézegette leleteit, majd felkiáltott: „Atyaég! Én ezt magának nem adhatom be!” Erika megdöbbent, s ijedten kérdezte, mi történt. Az orvos elképedve magyarázta neki, olyan mértékben javult csontszerkezetének állapota, hogy egyszerűen nincsen szüksége a megszokott infúzióra!
Nos, így volt – összegzi történetét csendesen Erika. S míg eltűnődve kevergeti teáját, talán azon gondolkodik, ki mindenkin segíthetne azzal, hogy a FLABéLOS-t ajánlja…

Ha Te is kedvet kaptál hozzá, hogy közelebbről megismerkedj a FLABéLOS-szal, látogass el erre a honlapra – rengeteg érdekes és hasznos információra bukkansz majd!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top