nlc.hu
Sztárok
Brad Pittnek menekülnie kellett egy hotelből

Brad Pittnek menekülnie kellett egy hotelből

Váratlanul csöppent egy lagzi közepébe Brad Pitt, ahol mosolyogva pózolt az ifjú párral, majd menekülőre fogta.

Legújabb filmjének, a Furynek a forgatásai miatt szállt meg éppen abban a hotelben Brad Pitt, amelyikben a 28 éves Abi Lingwood és vőlegénye tartották a lagzijukat. Angelina Jolie szerelme a hotel bárjában ücsörgött, amikor megjelent az ifjú pár, hogy néhány fotót készítsenek vele. „A férjem szólt, hogy Brad a bárban ücsörög, és azonnal vele kell menjek” – kezdte a Telegraphnak az ara, akit a barátnői is követtek. „Brad megengedte, hogy csináljunk vele néhány közös fotót és mosolyogva gratulált nekünk. Nagyon kedves volt, és azt mondta, igazán csinosan festek a ruhámban. Aztán hirtelen ott teremtek a többiek, és a lányok egyszerűen megőrültek. Mindenki Braddel akart fotózkodni, szegénynek végül úgy kellett felmenekülnie a szobájába” – árulta el Lingwood a lapnak élete legszebb és valóban legemlékezetesebb napjáról.

Násznép támadta le! Brad Pittnek menekülnie kellett egy hotel bárjából
Fotó: Twitter

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top