Sztárok

Sokkoló fotók Tilláról és Bochkorról

Tilla magáról osztotta meg a tizenhat évvel ezelőtti fotót, míg Bochkor Gáborról, párja, Várkonyi Andi töltött fel egy régi képet közösségi oldalára.

Dús fekete haj, fehér ing és kék mellény. Elnézve a Várkonyi Andrea hivatalos oldalára feltöltött fiatalkori fotót, amin Bochkor a Simply Red énekesével látható, kijelenthetjük, hogy ő is előnyére öregedett. Az egykori rádiós őszülő halántékától lett igazán sármos, míg fiatalkori képét elnézve, elsőre inkább Vágási Feri jut eszünkbe. A régi fényképek között kutatva talált erre a gyöngyszemre a Tények műsorvezetője, aki előszeretettel oszt meg családi fotókat közösségi oldalán.

Tilláékon nem fog az idő
Azonban a mai nap nemcsak számukra telik a nosztalgia jegyében, ugyanis Tilla is megosztott Instagram oldalán egy gyöngyszemet. 1997-es esküvői fotón a műsorvezető és felesége, Kriszta látható, ám rajtuk mintha mit sem fogott volna az idő. Tillán csupán annyi változás fedezhető fel, hogy éveinek számával egyenes arányban nőttek a szeme alatti táskák is. A mi kedvencünk, az általa “frédibénisnek” titulált nyakkendő mellett a régi idő elmaradhatatlan lufis díszítése.

Sokkoló fotók Tilláról és Bochkorról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top