nlc.hu
Sztárok
Egymásnak feszült Rubint Réka és Cseke Katinka

Egymásnak feszült Rubint Réka és Cseke Katinka

Cseke Katinkának szinte semmi nem felelt meg Rubint Réka vacsoráján.
A(z) “Szerinted illetlen dolog vendégségben kifogásolni az ételeket?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Igen, ha nem szeretek valamit, akkor is legalább megkóstolom

A tőle megszokott módon egészséges ételeket készített vacsoravendégei számára Rubint Réka, aki csütörtök este látja vendégül Cseke Katinkát, Dopemant, Kasza Tibit és Emiliót a SuperTV2, Hal a tortán című műsorában. A fitnesz nagyasszonya többek között libamájjal, túrós csuszával és rántott hússal kedveskedett a többieknek, a Jóban Rosszban színésznőjének azonban nem tudott a kedvében járni. “Tudom, hogy ilyet nem illik, de nem eszem májat, a májtól rosszul vagyok” – mondta Katinka Rékának, aki szemrebbenés nélkül tudomásul vette vendége kifogását.

Rubint Réka nem sértődött meg

Ám Katinka itt nem állt meg, a főételnél is tett megjegyzést, és a desszerthez járó tejszínhabba is belekötött. “Nem fogok hazudni, ez a műsor arról szól, hogy elmondjuk, hogy mi az, ami ízlik, mi az, ami nem. Nem szeretem a májat, nem ízlik a tejszínhab, igenis szedd le róla” – magyarázta Katinka a kamerának, aki eddig inkább falánkságáról volt híres. Réka igazi jó vendéglátó lévén még ekkor is mosolyogva teljesítette vendége kérését, ám később elmondta, úgy érzi, Katinka sokkot kapott, amiért kimaradt a megfelelő kalóriabevitel. “Szerintem Katinkánál igazándiból a desszert végére eljutottunk egy olyan fázisba, hogy rájött, hogy a százezer kalória nem jutott be a szervezetébe, és amikor a tejszínhabnál megérezte, hogy nincs a tejszínhabban egy kilónyi kockacukor, akkor azt mondta, hogy úristen, ez nem való belém” – véleményezte vendége kifogásait az egészséges életmód nagykövete.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top