Sztárok

Sarka Kata összeállt L.L. Juniorral

Nagy meglepetést okozott L.L. Juniornak Sarka Kata.

A TV2-n február 9-én indul a Nagy Duett, ahol ismét furcsa párosok állanak össze énekelni. A Csepregi Éva–Joshi Bharat és a Pokorny Lia–Dolhai Attila pároson kívül színpadra lép Sarka Kata és L.L. Junior is – írja a Bors. „Kata fantasztikus nő. Kitartó, lelkiismeretes és bátor. Az elhivatottság szerintem sokáig versenyben tart minket. A célunk túlélni az első adást, és ha ez megvan, akkor már a döntőt célozzuk meg” – mondta L.L. Junior.

Hajdú Péter felesége azonban nagyon izgul. „Jólesnek Junior szavai, de meg kell mondanom, még nem tudom elképzelni magam a Nagy Duett színpadán. Az első énekóránk úgy zajlott, hogy megkértem, menjen ki a teremből, mert szerettem volna, ha előbb az énektanára hallja, milyen a hangom. Szegény Junior tanácstalanul álldogált” – mondta Kata, aki szerint férjének jobb hangja van, mint neki, ennek ellenére elvállalta a szereplést, hogy megmutathassa új oldalát.

Sarka Katáról készült képgalériánkat itt megnézheted:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top