Sztárok

Világsiker vár Kállay-Saunders Andrásra

Ugyan nem nyerte meg az Eurovíziós Dalfesztivált Kállay-Saunders András, mégis több országban felfigyeltek rá, és remek kritikákat kapott a dala.

Világsiker vár Kállay-Saunders AndrásraAz Eurovíziós Dalfesztivál általában nem arról szól, hogy a legnagyobb tehetség vagy a legjobb dal nyeri meg, ahogy ezt idén is többen megfogalmazták a Conchita Wurst diadala után. A nemzetközi sajtó jelentős része sem ért egyet a szakállas nő elsőségével, ellenben szinte mindenhol kiemelik Kállay-Saunders Andrást. Az ötödik helyet megszerző Running című dalával többek közt az angol Daily Mail is foglalkozott, és óriási nemzetközi sikert jósolnak neki. Szerintük ez egy erős dal, egy fontos témában. A családon belüli erőszakkal ugyanis nem gyakran foglalkoznak a popénekesek. Így a témája és a kivitelezése miatt a Runningot tartják a legjobb, legmodernebb dalnak azok közül, amik elhangzottak idén az Eurovízión. De ezt a pozitív visszhangot már előre sejteni lehetett, hiszen énekesünket szinte szétszedték már a döntő előtt is, annyira imádták.

Ugyanakkor az angol kritikusok a színpadi show-val már korántsem voltak annyira elégedettek Kállay esetében. Mert amíg a hangja és a dala hibátlan volt, addig a két táncos által előadott álverekedés nagyon nem illett oda, hiába kapcsolódott a dalszöveghez, valamint András futkorászása nélkül is meglettek volna. A lényeg viszont az, hogy a hallottakat imádták, és nem csodálkoznának rajta, ha egész Európát meghódítaná a Running. Ahogy tette azt a hazai hírességekkel.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top