nlc.hu
Sztárok
Ez az igazság Szabó Zsófi és Baronits Gábor kapcsolatáról

Ez az igazság Szabó Zsófi és Baronits Gábor kapcsolatáról

Az utóbbi hetekben nem telhet el úgy nap, hogy ne lehessen olvasni valamit Szabó Zsófiról.

Nemrég a Sarka Katával való barátságának megromlása miatt, majd az újbóli egymásra találásuk okán került a reflektorfénybe. A minap azonban egy egészen más dolognak köszönhetően indultak meg a vele kapcsolatos találgatások: egyesek tudni vélték, hogy a nehéz időszakot élő színésznőre rátalált a szerelem. Szabó Zsófi állítólag színésztársával, Baronits Gáborral került közelebbi kapcsolatba, ám ezt egyikük sem erősítette meg.

Szabó Zsófi Facebook
Forrás: Szabó Zsófi Facebook-oldala

A Jóban Rosszban színésznőjének vélhetően elege van a körülötte lévő felhajtásból, ahogy abból is, hogy már megint összehozták valakivel. Zsófi péntek este a közösségi oldalán tudatta a világgal, hogy milyen kapcsolatban áll kollégájával, a sármos Baronits Gáborral. A szőke színésznő egy olyan képet tett közzé az említett platformon, amelyen Ungár Anikó fiával látható. “A legjobb barátom” – írta az ominózus fotóhoz Zsófi. Így hát mindenki megnyugodhat, a híresztelésekkel ellentétben Zsófi és Gábor csupán barátok – szerény véleményem szerint egy jó barát egyébként sokszor sokkal többet ér, mint egy szerelem. A színésznő egyébként hosszú hallgatás után megtöri a csendet, s vasárnap este a Frizbi Hajdú Péterrel című műsorban mesél édesapja, Szabó Gyula elvesztéséről.

A színésznő nemrég drasztikusan megváltoztatta a külsejét – az új frizurája egész egyszerűen fenomenális:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top