Sztárok

A 20 legnagyobb celebkaméleon

Nem kell ahhoz plasztikáztatni, hogy az ember radikálisan megváltoztassa a külsejét. Elég hozzá egy frufru, egy új szemüveg, a férfiaknál pedig egy kis szakáll. Hogy ez mennyire így van, azt 20 celeb segítségével bemutatjuk nektek.

Frufrukirálynők

Beyoncé
Az énekesnő már változtatta a haja hosszát, színét, és az szintén csak kedvkérdés nála, hogy göndör, hullámos vagy egyenes. Ennek ellenére frufruval csak úgy tízévente egyszer próbálkozik, és ilyenkor mindig kétszer kell megnéznem, hogy tényleg ő van-e a képen.

A 20 legnagyobb celeb kaméleon

Zooey Deschanel
A neve talán elsőre nem ismerős, de az arcát nem lehet elfelejteni. Jim Carrey partnere volt Az igenember című filmben, és olyan jellegzetes a megjelenése a szemébe lógó frufruval, hogy ez már szinte a védjegye. Vagyis mégsem, mert pár hónapja egy rendezvényen gyakorlatilag nem lehetett felismerni. Pedig lényegében csak a frufrut fésülte ki az arcából.

A 20 legnagyobb celeb kaméleon

Britney Spears
Tudom, hogy ő az a csaj, aki elektromos borotvával letolta a hosszú szőke haját, de most nem ezért hoztam fel a nevét. Inkább azért, mert a homloka ugyan elég magas ahhoz, hogy frufrut hordhasson, de mivel gyerekkora óta rendszeresen szerepel a magazinokban, láttam már mindenféle fazonnal.

A 20 legnagyobb celeb kaméleon

Emma Stone
Hollywood fiatal generációjából ő az egyik legjellegzetesebb karakter, akinek vétek volt lenövesztenie a frufruját, és ezt ő is tudja. Nemrég ezért visszatért ahhoz a megjelenéshez, ami a filmesek szerint sikeressé tette: vörös haj és frurfu.

A 20 legnagyobb celeb kaméleon

Michelle Obama
Nála ez a kérdés megért egy egész újságcikket is: először azért, mert frufrut vágatott, aztán azért, mert nem viselte. Azt beszélték, hogy túl sokan gúnyolódtak rajta, amibe még az elnök is belekeveredett, de az amerikai elnök felesége úgy nyilatozott, hogy “nehéz volt beszédet mondani, amikor a hajam az arcomba lógott”.

A 20 legnagyobb celeb kaméleon

Jennifer Lopez
Folyton változtatja a külsejét, és bár néha mellényúl, azért sokszor ő diktálja a divatot. Frufruval vagy anélkül, mindkét megjelenés mellett szólnak érvek. Személy szerint inkább az utóbbira voksolok.

A 20 legnagyobb celeb kaméleon

Cameron Diaz
Ő az, akinek bűn lenövesztenie a frufruját. A színésznő állítólag mindig is komoly gondban volt a frizurájával, mert kevés és vékony szálú hajával nem sokat tud kezdeni.

A 20 legnagyobb celeb kaméleon

Szakállas királyok

Tom Hardy
Olvastam már róla olyan kritikát, hogy olyan kis semmilyen, pedig belőle is lehetne amolyan Matthew McConaughey. A Kémes hármasban is inkább volt szépfiú, mint kém. Szakállal viszont…, hát mit is mondhatnék? Kicsit olyan lett, mint a Másnaposok szakállas figurája.

A 20 legnagyobb celeb kaméleon

Jake Gyllenhaal
Az Everest című film forgatása miatt növesztett bozontos szakállt, de egyetértek a Daily Mail írójával: megkönnyebbülés, hogy a színész végre megborotválkozhatott. A borosta azonban kifejezetten jobban áll neki, mint a csupasz arc.

A 20 legnagyobb celeb kaméleon

Shia LaBeouf
Az Ifjú Indiana Jones, a Transformers-filmek és a Nimfomániás után sokan azt gondolták, hogy ő lesz Hollywood egyik új kedvence. Megválasztották a legstílusosabb 30 év alatti sztárnak, aztán jött ez a szakálldolog. Felismerhetetlen volt, és ápolatlannak hatott. Szerintem jól tette, amikor nemrég megborotválkozott.

A 20 legnagyobb celeb kaméleon

Ben Affleck
Soha nem tartozott a kedvenceim közé, és nemigen értettem, miért is lelkesedik érte annyi nő. Viszont be kell ismernem, jót tett a megjelenésének a szakáll, karakteresebb lett tőle. Bár olvastam, hogy sokan öregesnek tartják, nekem ez nem tűnt fel.

A 20 legnagyobb celeb kaméleon

Ashton Kutcher
Mindig is jobban passzolt hozzá, amikor nem olyan “jófiúsan” jelent meg. A szakáll nem tette felismerhetetlenné, inkább csak komolyabbá.

A 20 legnagyobb celeb kaméleon

Robert Pattinson
Az Alkonyat-sorozat főszereplője szeretné, ha a rajongók már nemcsak a vámpír szépfiút látnák benne, hanem kezdenék egy kicsit komolyabban venni. Ennek egyik lépése, hogy megváltoztatta a megjelenését, és mindenki eldöntheti, hogy ehhez elég-e a szakáll.

A 20 legnagyobb celeb kaméleon

Zach Galifianakis
A Másnaposok filmek dilis szakállas figuráját személy szerint el sem tudom képzelni szakáll nélkül. Amikor pedig láttam róla egy régi képet, bevallom, nehezen ismertem rá.

A 20 legnagyobb celeb kaméleon

Szemüvegbajnokok

Jared Leto
Zenész és színész, 2008-ban azzal került az Ok! magazinba, hogy férfi létére is rendszeresen sminkeli magát. Leto megjelenése sokat változott az évek alatt, a hosszú hajtól a szakállon át a különböző hajszínekig (szőke, barna, fekete) és frizurákig, a szemüvegében viszont kifejezetten ijesztőnek tűnik.

A 20 legnagyobb celeb kaméleon

Anne Hathaway
Akkor kezdett látványos szemüvegeket hordani, amikor nagyjából három évvel ezelőtt divat lett a “stréber” külső. Nekem valahogy passzol hozzá.

A 20 legnagyobb celeb kaméleon

Brad Pitt
Hat gyerek, ragyogó karrier és egy folyton készülő esküvő mellett megértem, ha nem akar feltétlenül “hollywoodiasan” kinézni. Mondjuk, szerintem a szemüveg egyáltalán nem rontott a megjelenésén.

A 20 legnagyobb celeb kaméleon

Cate Blanchett
Szívesen visel szemüveget, és kedveli a feltűnő darabokat, legyen szó filmbemutatóról vagy éppen egy filmfesztiválról. A gálákon azonban valamiért nem szokott szemüveget hordani.

A 20 legnagyobb celeb kaméleon

David Beckham
Megelőzte a divatot, amikor a vastag keretes szemüvegeket kezdte hordani. Állítólag sok sztár később azért szerette ezt a viseletet, mert ettől okosabbnak tűnt. Őszintén szólva, David Beckhamben engem nem az esze fogott meg.

A 20 legnagyobb celeb kaméleon

Lady Gaga
Na, őt aztán mindenhova be lehetne tenni, igazi kaméleon, akit tényleg fel sem ismernénk az utcán, ha úgy akarná. Azt sem tudom eldönteni, a szemüveg meglepő viselet-e, ha Gagáról van szó.

A 20 legnagyobb celeb kaméleon

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top