Sztárok

J. Lo olyan dögös, hogy a húszévesek elbújhatnak mögötte

A Teen Choice Awardon díjátadóként vett részt a negyvenöt éves Jennifer Lopez, aki csak úgy tündökölt fiatalabb kolléganői társaságában.

Nehéz időszakon van túl az énekesnő, aki éppen a foci vb előtt szakított évtizedekkel fiatalabb kedvesével, miután kiderült, Casper Smart egy transzvesztita modellel csalta meg a kétgyermekes anyukát. J. Lo annyira magába roskadt, hogy először lemondta a brazil vb megnyitóünnepségét, végül a közönség legnagyobb örömére mégis színpadra állt. A jelek szerint az énekesnő mostanra teljesen összekapta magát, a hétvégén megrendezett díjátadón ugyanis csak úgy ragyogott.

J.Lo olyan dögös, hogy huszas kolléganői elbújhatnak mellette

Olyannyira van jó formában, hogy húsz évvel fiatalabb kolléganői mellett igazi nehézbombázóként jelent meg a rendezvényen: zöld, combközépig érő ruhájában szexisen mutattak napbarnította, hosszú lábai. A színésznő/énekesnő egyébként nemrégiben ünnepelte negyvenötödik (!) születésnapját.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top