nlc.hu
Sztárok
Schobert Norbi megdöbbent felesége, Rubint Réka kemény kijelentésén

Schobert Norbi megdöbbent felesége, Rubint Réka kemény kijelentésén

Rubint Réka motivációs előadásán kendőzetlenül mesélt arról, hogy Schobert Norbival való házassága nem mindig volt felhőtlen – írja a Bors.

Rubint Réka egy nőnapi rendezvényen meglepő őszinteséggel beszélt Schobert Norbival való házasságáról. Kiderült, hogy Norbi kizárólag csak anyaszerepben szerette volna őt látni, és sok konfliktus volt emiatt közöttük – írja a Bors. “Amikor kismama lettem Larával, azt mondta, hogy akkor innentől kezdve maradj itthon, van nekem pénzem, majd eltartalak. Te csak neveld Larát!… Szerette volna, ha úgy élek, ahogy ő szeretné. Ebből jött egy nagyon kemény, tízéves vita. Körülbelül eddig tartott, amíg kiálltam önmagamért” – mondta Rubint Réka ezen a bizonyos rendezvényen.

Schobert Norbert teljesen ledöbbent felesége kijelentésén: “Azért nem hiszem el, mert Réka nem szokott így viselkedni… Boldogan élünk, engem inkább az bánt, ha Rékát bántják!” – mondta Schobert Norbert. Rubint Réka is reagált: “Minden szavamat vállalom…Valóban volt egy hosszú, tíz éven át tartó véleménykülönbség, de egymáshoz kellett csiszolódnunk” – mondta Rubint Réka.

Rubint Rékáról és Laráról készült képgalériánkat, itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top