Sztárok

A magyar sztárvilág is az eltűnt Patrikot keresi

Szinte soha nem látott módon összefogtak a magyar sztárok, hogy segítsenek megtalálni a 19 éves Rinyu Patrikot.

Rinyu Patrikról családja és barátai már napok óta nem hallottak, így többek között a Facebookon kértek segítséget. A 19 éves fiú eltűnése pedig még a hazai sztárvilágot sem hagyja hidegen, a leghíresebb énekesek és műsorvezetők próbálnak segíteni Patrik megtalálásában. Lilu és Tóth Vera remélik, ha saját hivatalos oldalukon megjelentetik a felhívást, nagyobb lesz az esély a srác megtalálására, hiszen mindketten több tízezer követővel rendelkeznek. Ugyanígy gondolkodhatott a szintén nagy rajongótáborral rendelkező Puskás Peti, Vastag Tamás és Kállay-Saunders András, így ők is csatlakoztak a Patrikot keresőkhöz.

Drága Facebook Lakók!Nagyon megrendített, hogy ma többen is írtak az eltűnt fiú, Rinyu Patrik ügyében. A segítségemet…

Posted by Tóth Vera on Tuesday, April 14, 2015

Rinyu Patrik egyik barátjával múlt szombaton egy gyáli dohányboltban találkozott egy ukrán férfival. A srácot csak rövid időre hagyta magára a barátja, és mikor visszament érte, már nem volt ott. A következő nap a család megtalálta Patrik cipőjét házuktól nem messze egy árokban. A rendőrség nagy erőkkel keresi az eltűnt fiút.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top