Sztárok

Újdonsággal rukkol elő Klapka György

Klapka György kutatásokat finanszíroz, mert hisz az arany gyógyító erejében, és az ékszerek mellett gyógyhatású szerként is értékesítené.

Klapka György egy vegyésszel és egy orvossal működik együtt, hogy hamarosan a piacra kerüljön az aranykolloiddal átitatott só. Az aranysó a Klapka Üzletház által kiadott brosúra szerint többek között segít a légúti panaszokon, az allergián, fokozza a fizikai teljesítőképességet, erősíti az idegrendszert, és segít a Parkinson-kór megelőzésében.

Klapka György egyik segítője, dr. Simcsek István nyugalmazott főiskolai docens, aki nemesfémkohászatot oktatott, és régóta foglalkozik az arany élettani hatásaival, úgy érzi, most kezd beérni a munkája. A csapat harmadik tagja, dr. Gubacsi László orvos az arany egészségre gyakorolt pozitív hatásait vizsgálja.

Az aranykolloid jótékony hatásáról valóban több helyen olvasni, a hivatalos orvostudomány azonban fenntartásokkal kezeli.

Újdonsággal rukkol elő Klapka György

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top