Sztárok

Szeresd jobban lábaidat!

Naponta átlagosan 8-10 ezer lépést teszünk meg, és minden lépésnél a testsúlyunk mintegy másfélszerese nehezedik a talpunkra. Sportolás közben ennek a többszöröse is, éppen ezért kiemelten fontos a lábaink egészsége.
Szeresd jobban lábaidat!

Az egész napos terhelést – beleértve a magassarkú-viselést is, a kézi masszázs élményét nyújtó OTO Adore Foot talpmasszírozóval hálálhatod meg. A készülék egyedülálló, talpreflexológiás technológiájának köszönhetően 15 perc alatt megszünteti a láb fáradtságát, új energiával tölt fel, kényeztetést biztosít. Ráadásul otthon, könnyen használható!

Már őseink is tudták, hogy mi kell a lábunknak: erős igénybevételnek tették ki, hiszen mezítláb jártak fűben, köveken, patakokban, sziklás talajon. A mi lábunk ezzel szemben naponta 10-12 órát tölt szűkös cipőbörtönében, és összenyomorgatott állapotban cipeli testsúlyunk sokszorosát.

Kétségtelen, hogy a kézi talpmasszázs is kellemes, de még jobb, ha a manuálterápia élménye együtt jár a legújabb technológiával. A Mediwel intelligens talpmasszírozója, az OTO Adore Foot 15 perc alatt felfrissíti a lábat, javítja a vérkeringést, csökkenti a stresszt és kellemes relaxációs masszázzsal kényeztet.

Szeresd jobban lábaidat!

Talpunk nagyon érzékeny testrészünk, itt végződik a testünket behálózó mintegy 70 000 idegpálya. Akkor vagyunk egészségesek, ha ezeken az energiapályákon szabadon áramlik az energia.  Az OTO Adore Foot a talpzónák masszírozásával szabályozza testünk áramló energiáit, stimulálja szerveinket és testrészeinket, valamint beindítja öngyógyító folyamatainkat. A készülék világviszonylatban is egyedülálló technológiával, 24 különböző méretű és alakú masszírozófejjel a talp összes reflexológiás pontját eléri. Két ponton a bokát is masszírozza és stimulálja az Achilles-ínat, amely az egyik legfontosabb reflexológiás pontunk: az egész test vitalitására hatással van.

Ha szeretnél többet megtudni erről az otthonodban is könnyen használható talpmasszírozó gépről, keresd fel a www.mediwel.hu/oto-adore-foot oldalt. Ha szereted lábaidat és odafigyelsz talpad jelzéseire, akkor általa képes leszel befolyásolni egészségedet!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top