Sztárok

Tanulj sárkányt lovagolni a bikinis Görög Zitától

Ebben a tikkasztó időben mindenkinek a vízben lenne a helye. Aki olyan szerencsés, hogy el is jut mondjuk egy medencéig, annak érdemes kipróbálnia, hogy vajon jobban megüli-e a gumimatracot, mint Görög Zita.

Görög Zita remekül elszórakoztatta a követőit a legújabb bikinis fotóival. A modellről egy kis medencében készült mini fotósorozat, amelyeken is egy gumisárkányon himbálózik a vízen.

Ahogy elnéztük a képeket, Görög Zita újra gyereknek érezhette magát pár percre, amikor lassan beleborult a vízbe a matracról. “Végül a sárkány győzött” – írta Görög Zita a fotói alá.

A modell követői jól szórakoztak a képeken, és rögtön tanácsokat is adtak Görög Zitának. Egyikük szerint több pörkölt és nokedli kellene, akkor legközelebb nem lesz gond a sárkánnyal, mások szerint csak egy herceg hiányzott a történetből, fehér gumilovon, aki megmenti a modellt.

Végül a sákány győzött 🙂

Posted by Görög Zita on 2015. július 19.

Görög Zita retusáltalan bikinis fotóit már korábban is láthattuk, de folyton elámulunk, milyen remek formában van a kétgyerekes modell.

Amnesia kampány fotózáson :)Most még retus nélkül! 😉

Posted by Görög Zita on 2015. május 6.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top