Sztárok

Ezzel lehet Andy Vajnát levenni a lábáról

Nagy szerencsénkre Andy Vajna és felesége, Vajna Tímea elég sok dolgot osztanak meg a nagyvilággal ahhoz, hogy tudjuk, mivel lehet közel kerülni a filmügyi kormánybiztos szívéhez.

Mióta Andy Vajna a TV2 tulajdonosa, tényleg várjuk, hogy megvalósuljon, amit a műsorgyártás kapcsán fogalmaztunk meg, de úgy tűnik, még türelmesebbnek kell lenni. Viszont mivel itt a karácsony, az ajándékozás és a kedveskedés ünnepe, eláruljuk, hogy Andy Vajna szívét mivel lehet a legkönnyebben megpuhítani, ha esetleg bárkinek új ötlete lenne a csatornával kapcsolatban, és nem tudná, hol kezdje.

Összeszedtünk néhány olyan dolgot, amiről biztosan tudjuk, hogy ha kollégái meglepik vele, nem csak a munkájukért kapnak elismerő mosolyt Andy Vajnától.

Ezzel lehet Andy Vajnát levenni a lábáról

Pörkölt

Vajna Tímea még évekkel ezelőtt mesélte, hogy Andy Vajna remekül érezte magát egy családi találkozón, ahol felesége szülei bográcsban főztek pörköltet.

Lecsó

Ugyanazon az elven működik ez az étel is, mint a pörkölt. Magyaros, de mégis kevésbé hizlal, mint a pörkölt. Timi szerint Andy Vajna egyenesen imádja, ahogy ő készíti.

Korábban Jakupcsek Gabriellával tüsténkedett a konyhában Andy Vajna, akkor ugyan nem lecsót csináltak, de tuti finom volt!
Korábban Jakupcsek Gabriellával tüsténkedett a konyhában Andy Vajna, akkor ugyan nem lecsót csináltak, de tuti finom volt!

Hal és tengeri herkentyű

Az országnak sokat adó Andy Vajna a két felsorolt magyaros és cupákos étel után olyat is szívesen lát az asztalon, ami teljesen egészséges. Ahogy azt Vajna Tímea egy Hal a tortán-forgatáson elmondta, Andy és ő imádják a tengeri herkentyűket és a halat. Ezért ha valaki esetleg a TV2 új tulajdonosát húzza a céges “neked vettem ajándékot” karácsonyi bulin, dupla adagot készítsen belőle a büféasztalra! #írdodaanevedis

Ezzel lehet Andy Vajnát levenni a lábáról

Majom

Hát ez nehezebben beszerezhető, mint a fentebbiek, de biztosan tudjuk, hogy Andy Vajna egyik legnagyobb álma, hogy legyen egy saját majma. Timi idén nyáron megvette már a kakadut, ami szintén régi vágya volt Andy Vajnának, de az emberszabású még hiányzik a családi állatkertből, hiszen van már kutya, macska és kakadu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top