Sztárok

Ejha, Cameron Diaz szépen kikerekedett

Az elmúlt időszakban nem először készült olyan kép Cameron Diazról, ahol bő ruhákban látható. Most viszont már nem lehet a ruhára fogni, hogy "pocakja van" a színésznőnek...

A 43 éves Cameron Diaz hasába nem először beszélnek gyereket. Hiába mondogatta már sokszor a színésznő, hogy nem érzi magát anyatípusnak, amióta hozzáment Benji Maddenhez, mindenki a nagy bejelentést várja. Éppen ezért árgus szemekkel figyelik Cameron Diazt, és már jó néhány hete megy a találgatás arról, miért visel bő ruhákat. Mint például ezeken a képeket:

http://benjimadden.net/post/141279379357/benji-and-cameron-visited-petco-to-buy-need

Eddig sokan azt gondolták, hogy csak a szerencsétlen ruhaválasztás miatt tűnik úgy, mintha a sztár kikerekedett volna, de a legfrissebb képeken már jól látszik, hogy nem csak a ruha tette. 

Ejha, Cameron diaz szépen kikerekedett

Diazt ugyan sokan kritizálták, mondván, milyen kövér, de azért ezt erős túlzás lenne állítani. Igaz, hogy az eddig megszokott formájához képest most van rajta felesleg, de ettől még távolról sem túlsúlyos. 

Egyesek azt beszélik, hogy a sztár a hormonkezelések miatt néz ki így, de ő maga cáfolta, hogy gyereket terveznének a férjével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top