nlc.hu
Sztárok
Újra együtt Csomor Csilla és R. Kárpáti Péter

Újra együtt Csomor Csilla és R. Kárpáti Péter

Tíz éven át minden hétköznap este házaspárként láthattuk R. Kárpáti Pétert és Csomor Csillát. A Barátok közt után sok-sok évvel pedig már nem a tévében játsszák ezt a szerepet.

Ezúttal nem a Barátok közt drámáit kell elképzelni, Csomor Csilla és R. Kárpáti Péter a Pasik pácban című darabban 25 éves házasokat alakítanak, és a zenés vígjáték tele van félreértésekkel. 

Újra együtt Csomor Csilla és R.Kárpáti Péter

Korábban szintén a Gergely Theater színpadán láthattuk a két színészt, akkor is házasokat alakítottak. “Mivel Péter tíz évig a férjem volt a sorozatban, már egymás gondolatát is ismerjük, de színpadon még sohasem játszottunk együtt. Viszont örülök, hogy megint a felesége leszek” – mondta az akkoriban új életet kezdő Csomor Csilla.

Most, az angol vígjáték sorozat zenés átdolgozásához Szolnoki Péter, a Bon-Bon együttes frontembere készítette a zenét és a dalokat, és októbertől látható a darab a színházban, ahol pokollá teszi a “felesége” R. Kárpáti Péter életét. 

Újra együtt Csomor Csilla és R.Kárpáti Péter

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top