Sztárok

Erős Antónia figyelmet kér!

Zenészek, műsorvezetők és színészek is megméretik vércukorszintjüket november 27-én 10–18 óra között Budapesten, a BOK (korábbi nevén SYMA) Csarnokban, ahol az Egy Csepp Figyelem Alapítvány hagyományos, ingyenes családi egészségnapját rendezi.
Erős Antónia figyelmet kér!

Az Egy Csepp Világnapon vidám programokról is gondoskodnak a szervezők, eljönnek az X-Faktor versenyzői és mentorai, de fellép Járai Márk (Halott Pénz), Zséda, a Hungary’s Got Talent című műsorban feltűnt Talamba, a Kiskalász és a Barátok közt szereplői is, továbbá az ország egyik legnépszerűbb együttese lesz a meglepetésvendég. A műsorvezetők Erős Antónia, Pataki Zita, Barabás Éva, Szellő István és D. Tóth András, akik nemcsak a programismertetésben vállalnak szerepet, de értékes nyereményeket is kisorsolnak a látogatók között.

Erős Antónia figyelmet kér!

A fődíj egy két főre szóló repülős, nyugat-krétai nyaralás! A családok számára ugrálóvárak, izgalmas gyermekfoglalkozások garantálják a kikapcsolódást, és a Magyarország Cukormentes Tortája verseny győztesét, az “Áfonyahercegnő tortáját” is megkóstolhatják az érdeklődők. Egész nap különféle ingyenes szűrésekre is lesz lehetőségetek, és vonzó programnak ígérkeznek az Egészségpiac kóstolói is.

Erős Antónia figyelmet kér!

Fontos esemény az alapítvány patikai programja, a Cseppont Patikahetek is. November 14–27. között jelentős kedvezménnyel vásárolhat bárki bizonyos egészségügyi mérőeszközöket és tesztcsíkokat több száz patikában, ahol az év folyamán bármikor megmérik a vércukorszinteteket jelképes összegért, és sok helyen vérnyomásmérésre és koleszterinszint-mérésre is van lehetőség.

További információk: www.egycseppfigyelem.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top