Sztárok

Elkapták Klapka György zaklatóját

Hosszú időn át hívogatták éjszakánként az ország egyik legnevesebb üzletemberét. Klapka Györgynél betelt a pohár, és a rendőrséghez fordult segítségért.

Na de egyáltalán: miért száll rá valaki Klapka Györgyre? A Blikk szerint a kutyái miatt. A lap azt írja, hogy a zaklató 2016 nyara óta okozott álmatlan, idegeskedésekkel teli éjszakákat az üzletembernek, mire ő megjegyzi, hogy az ő korában veszélyes, ha valaki nem tudja kialudni magát.

Elkapták Klapka György zaklatóját

“Kiderült, hogy egy férfi hívogatott, akinek nem is a környéken van a bejegyzett lakcíme. A rendőrség azt mondta, hogy titkosított számról hívott, először ezért nem találtak semmit. Azt ugyan nem is sejtem, honnan tudhatta, hogy a kutyáim mikor ugatnak éjszaka, de egy idő után már mindegy volt neki, hogy csaholnak vagy sem, csak hívogatott. 

Volt, hogy csak sóhajtozott, volt, hogy bele sem szólt, néha recsegett a vonal, de olyan is előfordult, hogy káromkodások közepette szidta a kutyáimat. Persze a bemutatkozást mindig elmulasztotta” – magyarázta a Blikknek Klapka. Kiderült, hogy a telefonáló több tízezres büntetést fizetett a kéretlen hívásokért. 

Az üzletember december 24-én lett 88 éves, pár nappal később születésnapi partit adott, ahol Medveczky Ilona öltáncot lejtett, később pedig a Mokkában azt mondta Klapka Györgyről, hogy “nem akart nagyon felállni”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top