Sztárok

Mit keres Miley Cyrus A galaxis őrzői 2.-ben? Elmondjuk

Miley Cyrus is betette a lábát a Marvel univerzumba. Ha rövid időre is, de feltűnik A galaxis őrzői második részében, ami egyébként a héten debütál az itthoni mozikban. De korántsem áll meg ennyinél. Miért tenné? A sógorának nagyon bejött, hogy a részese Stan Lee birodalmának.

Miley Cyrus az elmúlt hónapokban, “csak” a zenéjével volt elfoglalva, illetve maga mögött tudhat egy újabb sikeres tévés időszakot, mivel a The Voice-ban volt mentor. Az egykori Hannah Montana most betette a lábát a Marvel világába is, ami lássuk be igencsak jót tett olyan sztárok hírnevének, mint Chris Pratt, Tom Hiddleston, Chris Hemsworth (aki egyébként Miley sógora) vagy Andrew Garfield. Miley Cyrus A galaxis őrzői 2-ben látható. És bár csak rövid ideig találkozhatnak vele a nézők, iparági pletykák szerint nem kizárt, hogy Miley számára hamarosan egy sokkal nagyobb szelet jut a képregényhősök tortájából.

SPOILER!

BIZTOSAN LÁTNI AKAROD?

HÁT JÓ!

Cyrus Mainframe karakterét alakítja. Aki 1999-ben tűnt fel képregényben. Bár sokkal valószínűbb, hogy Mainframe nem az új Bosszúállók, hanem A galaxis őrzőinek tagja lesz a jövőben. Azt ugye tudjuk, hogy készül a harmadik rész is. Itt csapathat nagyobb szerepben Miley.

Korántsem Miley Cyrus az egyetlen, aki meglepetésszerűen feltűnik A galaxis őrzői 2-ben. Látható lesz például Sylvester Stallone is a moziban, viszont – és itt most mind együtt sírunk az Agymenők Sheldonjával – Nathan Fillion jelenetét végül kivágták.

Akinek ez nem lenne elég, az nézze meg a Thor 3. részének előzetesét is. Hát, boldogság van Marvel-fronton 2017-ben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top