Sztárok

Hivatalos: ismét Daniel Craig lesz James Bond

A színész korábban azt nyilatkozta, inkább felvágná az ereit, mint hogy újra eljátssza az ügynököt. Ezek szerint van az a pénz.

Ismét Daniel Craig alakítja majd James Bondot a franchise következő, sorban 25. részében. A hírt maga a brit sztár erősítette meg az Associated Pressnek.

A dolog azért érdekes, mert Craig korábban azt mondta, semmiképpen nem szeretne több Bond-filmben szerepelni. Egészen konkrétan azt találta nyilatkozni:

Inkább felvágnám az ereimet, mintsem hogy újra James Bond legyek. Más kihívásokra vágyom. És le…om, ki lesz a következő Bond, sok sikert neki!

Később annyit finomított ezen, hogy a megfelelő összegért még elvállalna egy újabb kalandot.

A forgatást még ebben az évben megkezdik, a bemutató pedig várhatóan 2019 novemberében lesz. A filmet a hírek szerint Danny Boyle (TrainspottingGettómilliomos) rendezi majd, bár ezt Craig nem volt hajlandó megerősíteni. Amikor a riporter erről kérdezte, a színész csak annyit mondott: „Majd meglátjuk.”

Fotó: Dimitrios Kambouris / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top