Sztárok

Rajongói támadják Gelencsér Tímeát

Nagy port kavart, amikor a szépségkirálynő megosztotta a közösségi oldalán, hogy két teljes hétig csak folyadékot fogyasztott, semmi szilárdat nem evett. A FEM3 Caféban saját tapasztalatait osztotta meg a léböjtkúráról, ami miatt nagyon sok követőt vesztett.

Gelencsér Tímeát 2016-ban választották Magyarország Szépének, ami azóta is sok lehetőséget biztosít neki. Nagyon sokat dolgozik külföldön Timi, legtöbbször Amerikába és az Egyesült Arab Emirátusokba jár, ahol bizony becsúszik pár egészségtelen étel. Éppen ezért, amikor hazajön, elkezd egy tisztítókúrát, melynek során csak iszik, és nem eszik szilárdat. Ez a módszer nem annyira tetszett a rajongóknak, egyből támadták, amire Gelencsér Timi a FEM3Caféban válaszolt. 

„Szeretném leszögezni, hogy nem fogyás céljából vágtam bele – kezdte a modell. – Rosszul éreztem magam a bőrömben, puffadt voltam az amerikai ételek miatt, és szerettem volna kitisztítani” – mondta el Timi, majd azt is elárulta, miért támadták a rajongók. „Sokan azt mondták, hogy ez egészségtelen, és rossz hatással van a szervezetemre, bár én csak a jó oldalát látom.”
 

Kapcsolódó cikkekTörlésSzerkesztés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top