Sztárok

Durvul a Wellhello-botrány

Fluor Tomi szerint a rendőrség belekeverése helyett jobb lett volna megbeszélni egymás között a pénz okozta ellentéteket.

Rendőrségi bejelentésig fajult a Wellhello együttesben lévő belső feszültség, amely a pénz körül robbant ki. Fluor Tomi és Diaz zenekarának tagjai egyelőre nem tudták megbeszélni a vitás kérdéseket, aminek az lett a vége, hogy az Előadóművészi Jogvédő Iroda befagyasztotta a zenekar bizonyos dalai után járó pénzeket – értesült a Blikk.

 „Amíg nem tudjuk megoldani a vitás helyzetet, a pénzeket befagyasztottuk. Ügyvédek segítenek abban, hogy közös nevezőre jussunk, de én azt szeretném, ha nem pereskednénk egymással évekig” – mondta el Karácson Tamás, azaz Fluor Tomi, aki szerint már jó ideje ment a zúgolódás az anyagiak miatt a zenekaron belül, mivel a jogdíjak után nem egyenlő arányban jár pénz a tagoknak.

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Egy kész produkcióba vontuk be a zenészeket, szóval ebből adódóan nekik nem jár annyi, mint a frontembereknek” – hangsúlyozta Fluor, aki horrorként élte meg az elmúlt napokat. „A sajtóhoz fordulás és a rendőrség belekeverése helyett jobb lett volna megbeszélni a dolgokat” – jelentette ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top