Sztárok

Kis Grófo: „Sosem iszom, de most két napig fogok bulizni”

Harmadik babája születésénél nem lesz ott, de sebaj, az anyós helyettesíti.

Ahogy a komplett magyar sajtó, úgy mi is megírtuk, hogy Kis Grófónak hamarosan megszületik a harmadik gyereke

Kedves Rajongók! Itt az ideje, hogy veletek is megosszuk az örömünket! Hamarosan újra átélhetünk egy olyan dolgot ami az ember életébe én azt gondolom, hogy a legszebb dolog! Nincs annál szebb dolog, ha látjuk a gyerekeinket előttünk felnőni! Nekünk ők adják az ambíciót és az örömöt az életbe! Hamarosan bővülni fog a kis családom egy kis csöppséggel! Tisztelettel: Tünde & Kis Grófo

– írta novemberben a Facebookon.

GIF
A Bors most azt írja, hogy Grófo és Tünde már készülődnek, a baba ugyanis májusban érkezik, ráadásul kislány lesz. „A Jóistentől kértük, hogy a két fiú után egy lány is jöjjön, de már most félek tőle, mivel is jár majd ez. Egészen biztos, hogy el fogom kényeztetni, kézhez lesz szokva, bár igyekszem türtőztetni magam. Arra is szeretnék majd figyelni, hogy a két fiú ne legyen rá irigy, hogy most természetesen ő egy kicsit több figyelmet fog kapni” – mondta a Borsnak Grófo.

A babának egyébként már a neve is megvan, de azt Grófo babonából nem árulta el. Az énekes hozzátette, hogy már mindent kinéztek és megrendeltek, de csak akkor viszi haza a babaholmit, amikor Tündi a kórházban lesz. A lap megjegyzi, hogy a babavárást, a szülőszobai forgatókönyvet is jó előre megtervezte a család.

„Én nem megyek be Tündivel, előbb rosszul lennék, mint ő, és amúgy sem hallottam, hogy mifelénk bármelyik férfi bement volna – mondta Grófo. – Mivel nálunk az anyós és menye közti viszony nagyon erős, édesanyám lesz Tündével a szülőszobán. Amúgy sosem iszom, koncerteken is én vagyok az, aki szénsavmentes vizet kér nem hidegen, de most két napig fogok bulizni, ha megérkezett a kislányom.”

Kis Grófo első slágerében Jollyval arról énekelt, hogy viszkit rendelnek literszámra. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top