Sztárok

Valami egészen új dolog veszi kezdetét a Balaton Soundon

Go.ON néven fejlesztett ki a nyári fesztiválokra egy olyan alkalmazást az E.ON, melyet ha letölt a felhasználó a telefonjára, fenntartható, zöld fesztiválozási ötleteket gyűjthet össze, és válthat be nyereményekre a Balaton Soundon.

A cél az, hogy minél több fiatal csatlakozzon a fenntartható fesztiválozáshoz, és figyeljen tudatosan környezetére. A Balaton Soundon kialakított E.ON Oázisban zöld környezetben, igazi feltöltődést kínálva, napenergiával üzemeltetett telefontöltőkkel várják a fesztiválozókat. Az Android és iOS platformon is elérhető Go.ON applikációval a fesztiválozók idén már nem csak a lépésszámaikat válthatják izgalmas ajándékra, hanem egy játékos kincskeresésben vehetnek részt, megkeresve a Balaton Sound területén elrejtett zöld, környezetvédő fesztiválozási ötleteket. Ezek gyűjtésével hasznos ajándékokat nyerhetnek az energia- és környezettudatosság, valamint a pozitív fesztiválhangulat jegyében.

„A fiatalok nagyon nyitottak arra, hogy a szórakozás, a zenei és közösségi programok, a bulizás mellett is odafigyeljenek a környezetükre, felelősen cselekedjenek és saját vállalásokat tegyenek egy élhető, zöld holnapért. Applikációnk erre inspirálja őket még jobban: egy izgalmas játékon keresztül lehet megtalálni az elrejtett tippeket, amelyekkel fenntarthatóbbá válhat a fesztiválélmény. A legújabb technológiával megjelenő játék izgalmas élményt jelenthet a koncertek mellett” – mondta Károlyi Zsuzsanna, az E.ON marketing és kommunikációs vezetője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top