Sztárok

Bereczki Zolit Puskás Petinek nézték, furcsán reagált

Istenes Bence után Bereczki Zoltánt is Puskás Petinek hitték, a Sztárban Sztár leszek zsűritagja furcsán reagált.

Tegnap láthatták a nézők a Sztárban Sztár leszek! második válogatóját, ahol a múlt hetihez hasonlóan sok színes egyéniség lépett színpadra. Ahogy ez ilyenkor lenni szokott, voltak nagyon hamis és nagyon jó előadók is, ezúttal még nagyobb hangsúlyt fektettek a trash vonalra. Szálkai Sándorné is az utóbbi versenyzők közé tartozott, amivel nincs is baj, de egy óriási bakival indított, ami megalapozta a hangulatot. 

„Küldeném szeretettel ezt a dalt Puskás Petinek és Pápai Öcsinek” – kezdte Judit a színpadon, mire Bereczki Zoltán felment hozzá, és átölelte, majd elordította magát, hogy ő Puskás Peti. A nőt ezután egy The Biebers-koncertre is meghívták.

GIF
Bereczki Zoltán a színpadon vallott (Gif: TV2 / Sztárban sztár leszek!)

Ez egyébként nem egyedi eset, tavalyelőtt az X-Faktorban keverte össze az egyik versenyző családja Puskás Petit és Istenes Bencét. A produkció alatt az édesanya végig puskás petizte Bencét, aki csak tette alá a lovat. Utólag a Fókuszban kért bocsánatot a nő a bakiért, majd elárulta, hogy őt utólag nagyon bántja, hogy hülyének nézték az egész ország előtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top