Sztárok

Csodás hírek érkeztek Pécsi Ildikó férjének állapotáról

Súlyos betegséget diagnosztizáltak nála tavaly, műtétek sora után most érzik úgy, túl vannak a nehezén.

Pécs Ildikó férjénél, Szűcs Lajos olimpiai bajnok labdarúgónál tavaly vastagbélrákot diagnosztizáltak. Voltak olyan napok, amikor azt sem tudták, lesz-e holnap, olyan rossz állapotban volt az egykori világklasszis focista.

A műtétek és a kiegészítő kezelések nemcsak a sportoló testét és lelkét viselték meg, hanem feleségéét is. Pécsi Ildikó minden percben férje mellett volt, támogatta, ápolta.

Ötven éve házasok, voltak boldogabb és nehezebb időszakaik, de az elmúlt tíz évük rettenetesen nehéz volt. A színésznő most végre úgy érzi, imái meghallgatásra találtak.

„A férjem betegsége mindkettőnket megviselt, sokszor voltunk úgy, hogy nem bízhattunk benne: lesz holnapunk… A kiváló orvosi kezelésnek köszönhetően azonban most már bátran mondhatom, túl vagyunk rajta, Lajosom túl van az életveszélyen”

– mondta Pécsi Ildikó a Borsnak.

Szűcs Lajos műtétsorozata és a terápiás kezelések komoly anyagi áldozatot is követeltek, de ezt gondolkodás nélkül meghozta a család a gyógyulásáért. Így most már abban bíznak, hogy ezek után csupa pozitív dolog történik velük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top