Sztárok

Műsorok, amikből sztárok jól jöttek ki, vagy épp nem – ebből érdemes tanulni

Van, akit még jobban megszerettek a nézők, és van, akit kevésbé zártak a szívükbe.

Egy-egy műsorból jobban megismerhetjük celebjeinket bizonyos élethelyzetekben, és erre 2020-ban is lesz alkalmunk. A tavalyi évben bemutatott „sztáros műsorok” szereplői közül rengetegen okoztak kellemes, mások pedig inkább kellemetlen meglepetést a nézőknek, rajongóknak. Nehéz megjósolni, melyikre érdemes igent mondani, de az önismeret sokat segít minden alkalommal. Nézzük hát, mit tanulhattunk a tavalyi műsorokból. 

Ilyen volt például az Ázsia Expressz 2. műsora, ahol Kandász Andi és Demcsák Zsuzsa párosát kifejezetten szerették a nézők. Ezt támasztaj alá az nlc. szavazásának eredménye is: az olvasók Demcsák Zsuzsát kedvelték a legjobban. Demcsák mellett Gáspár Evelint is megszerették a műsorban.

Ellenben a győzteseket, Horváth Grétáékat már kevésbé kedvelték meg a nézők, ahogy Janicsák Vecát sem zárták a szívükbe, rengeteg kritikát kaptak. „Szinte az egész ország csalódott!! Joggal! És még most sem érti, miért kap ennyi kritikát. Büszke magára!” – írta le véleményét Vecáról korábban egy hozzászóló.

A Nyerő Párosban szereplő Fehér Balázs és barátnője is megosztotta a nézőket és a versenytársakat is, hiszen a többiek képmutatónak és rosszindulatúnak tartották őket.

És ha már Nyerő Páros, akkor nem mehetünk el szó nélkül Vajtó Lajos és Fésűs Nelly mellett sem. A nézők imádták, és imádják Fésűs Nellyt, szókimondó, sokszor vitatkozó, kemény szavakat használó férjét már kevésbé illetik szép szavakkal. Nagy meglepetés hozott Csobot Adél és Istenes Bence párosa, akiknek kapcsolatát nemcsak megerősítette a műsor, de a nézők szívébe is belopták magukat a fiatal szülők.

Az RTL Klub ugyancsak nagy sikerű, főzős műsorában, A Konyhafőnök VIP-ben Cinthya Dictatort kritizálták a legtöbben, a műsor alatt talán vele voltak a legkevésbé kibékülve a nézők, ő kapta a legtöbb negatív megjegyzést.

Te kinek a viselkedésén lepődtél meg a legjobban?

(Nyitó kép: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top