nlc.hu
Sztárok
Friderikusz Sándor műsorai

Ezek voltak Friderikusz Sándor legjobb műsorai

Nemcsak, hogy a legjobbak voltak, de szívesen látnánk őket akár most is a képernyőn. Mutatjuk, mikre gondolunk!

Friderikusz Sándor a magyar tévézés megkerülhetetlen alakja. Az ő nevéhez kötik a talkshow műfaj meghonosodását itthon, hiszen a Friderikusz show volt az első olyan műsor a tévé aranykorában, ami az amerikai késő esti beszélgetős műsorok világát idézte. Olyannyira meghatározó figura lett ebben a világban, hogy 1994-ben beválasztották a világ legnézettebb showmanjeinek nemzetközi televíziós szövetségébe – ami nem kis megtiszteltetés volt abban az időben.

Friderikusz Sándor

Fotó: Fotocentral/x Archívum Story-Best

Persze rengeteg műfajban és formátumban kipróbálta magát. Az Én mozim, a Meglepő és mulatságos, az Osztálytalálkozó vagy éppen a Gyerekszáj más-más közönséget céloztak, és mégis: Friderikusz sikere egyszerűen vitathatatlan volt (és most is az).

Ennek szellemében hoztunk néhány videót a műsoraiból, amik eszünkbe juttatták, milyen szívesen látnánk ismét minőségi tartalmat a képernyőn a celebbohóckodások helyett.

Másképpen beszélgetek

Ifj. Martin Bormann édesapja Hitler mellett dolgozott személyi titkárként. Friderikusz Sándor 1997-ben beszélgetett vele megjelent életrajzi könyvének megjelenését követően a Másképpen beszélgetek című műsorában.

Az én mozim

Bár a Cápák közöttben láthatunk fiatalokat, akik már most látható üzleti érzékkel rendelkeznek, Veréb István 1991-ben kitűnt a többiek közül. A kamasz fiúval Fridi csinált annak idején interjút.

Váratlan vendég

A műsorformátumban híres emberekhez hívott meg a műsorvezető vendégeket. Ebben az epizódban pont a PA-DÖ-DŐ tagjaihoz. A maga vonatkozásában ez is hírességek köré épült showműsor volt, mégsem kellett senkinek bolondot csinálnia magából azért, hogy szórakoztató legyen.

Összezárva Friderikusszal

A 2015-20106 között futott műsor már az újhullámos televíziózás terméke volt, de helye van a listán, mert érdekes volt hallgatni, ahogy Friderikusz és a vendégei egy lakástalkshow keretein belül összezárva beszélgettek.

Friderikusz show

Az ikonikus showműsorban Fridi a magyar hírességek mellett külföldi vendégeket is hozott a műsorba. Gábor Zsazsa és férje, Larry Hangman, David Hasselhoff, a Boney M zenekar is a meghívottak között volt, ugyanis akit ebben az időben itthon érdeklődés övezett, azt Friderikusz nem volt rest meghívni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top