Sztárok

Sikeres vállalkozásról álmodsz? Ez a program akkor neked szól! (x)

Idén 10 éves a Budapest Bank és a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány együttműködésén alapuló „Dobbantó, Budapest Bank – pénzügyekről nőknek” program, amely a nők vállalkozói ismereteinek és készségeinek fejlesztését tűzte ki célul.

Akár van vállalkozásod, akár csak a jövőben alapítanál saját céget, érdemes jelentkezni a program képzéseinek valamelyikére.

A vállalkozói lét ma még mindig férfiak által dominált terület, mindössze a vállalkozások harmadát vezetik nők. A Budapest Bank az esélyegyenlőséget kulcsértékének tartja, ezért hazánkban az elsők között hozott létre olyan képzést, amely kifejezetten a női vállalkozásokat segíti.

A Dobbantó Program egyik legfontosabb eleme a 12 napos kompetenciafejlesztő tréning, amelynek során a résztvevők az üzleti sikerhez fontos, marketinggel, menedzsmenttel, pénzügyi forrásteremtéssel és adózással kapcsolatos ismereteket sajátíthatnak el, és fejleszthetik az önismereti, kommunikációs és prezentációs készségeiket is. A 2020-as tavaszi képzésre február 16-ig lehet jelentkezni ide kattintva, a részvételi díj 40.000 forint + ÁFA.

Ha van egy kész üzleti terved, de nem tudod, mennyire állja meg a helyét, akkor jelentkezz az egynapos Business Model Canvas workshopra, amely egy világszerte elterjedt üzleti tervezési módszertanon alapul. A workshopon átláthatóvá válik a cég működőképessége, az ok-okozati összefüggések, és azonnal észrevehetők lesznek a stratégiai hibák is. Jelentkezni itt lehet február 23-ig, a részvétel díja 10.000 Ft + ÁFA.

Egy vállalkozás számára ma már elengedhetetlen a digitális jelenlét, ezért a Dobbantó Program további újdonságaként négynapos Digitális kompetenciafejlesztő képzés indul, amelyet egy háromórás egyéni szakértői tanácsadás is kiegészít.

A következő hónapok utolsó keddjén ebben az évben is ingyenes és nyilvános klubesemények várják az érdeklődőket, ahol a leendő és gyakorló vállalkozónők inspiráló szakmai előadásokat hallgathatnak és kapcsolatokat építhetnek. Az első esemény február 25-én lesz, amikor értékesítő praktikákról beszélgetnek a résztvevők. Az esemény részletei itt olvashatók.

 

További információk a Dobbantó Programról a dobbantoprogram.hu oldalon olvashatók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top