Sztárok

Akkor és most – szerinted sokat változtak a Meseautó főszereplői?

Húsz évvel ezelőtt forgatták a Meseautó remake-jét, a film főszereplői azóta fényes karriert futottak be, és nem fogott rajtuk a múló idő.

Szűcs János bankigazgató és a küldöncként dolgozó Kovács Vera szerelmének kalandos történetére a mai napig sok néző kiváncsi. A Meseautó Kabay Barna rendezésében és Petényi Katalin társrendezésében készült, a mozikban 2000. decemberében mutatták be. A magyar vígjáték az 1934-es Meseautó című film remake-je. Azt már ki-ki maga döntse el, hogy melyik a jobb változat.

A film két főszereplőjét Ónodi Eszter és Stohl András játszotta, mellettük feltűnik még a közel hat évvel ezelőtt elhunyt Bajor Imre, illetve a Kossuth- és Jászai Mari-díjas Kern András és Molnár Piroska. Ónodi és Stohl fényes karriert futottak be a film után, de a múló idő nem fogott rajtuk, fiatalosabbak, mint valaha.

Stohl András és Ónodi Eszter a Meseautó című filmben

Stohl András és Ónodi Eszter a Meseautó című filmben

Stohl András és Ónodi Eszter a 2016-os Story-gálán: 

A két színész ma is jóban van egymással (Fotó: smagpictures.com)

A két színész ma is jóban van egymással (Fotó: smagpictures.com)

Ónodi Eszter 

Ónodi Eszter huszonhét évesen szerepelt a Meseautóban, azóta számos filmben és sorozatban feltűnt. Egyik legemlékezetesebb alakítását egészen biztosan az Aranyéletben nyújtotta, Jankaként. Ónodi Eszter mindig a legjobb formáját hozza, még smink nélkül is gyönyörű. A 47 éves Jászai Mari-díjas színésznő a budapesti Katona József színházban dolgozik, de a koronavírus-járvány miatt elrendelt szigorú intézkedések következtében most kényszerszabadságát tölti. Míg otthon pihen, van ideje kenyeret sütni is.

Stohl András

Az 53 éves színész életében sok minden állandó, de van, ami változott az elmúlt 20 évben. A Meseautó előtt felejthetetlen alakítást nyújtott az Európa Expresszben, majd szerepelt több filmben és sorozatban, például a Válótársakban. A filmes alakításai mellett azonnal felismerjük őt Johnny Depp, Matt Damon vagy Brad Pitt magyar hangjaként. Műsorvezetőként a Való Világban debütált, majd vezette a Csillag születik tehetségkutató, illetve A Piramis és A Bank című vetélkedőket. Megjárta a börtönt. Három lány és egy fiú édesapja, jelenlegi kedvesét Vicának hívják, és 2017 óta vannak együtt. Stohl András a TV2-n futó Mintaapák sorozat állandó szereplője. 20 év után is nagyon jól tartja magát.

Kíváncsi vagy, mi lett velük?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top