nlc.hu
Sztárok

Dombóvári István járgány vett

Dombóvári István egy igazi álomjárgánnyal lepte meg a feleségét

Dombóvári István betartotta az ígéretét.

Dombóvári István két héttel ezelőtt vette feleségül kedvesét, Lillát. A humorista korábban elárulta, hogy idén tervezik az esküvőt, azonban részleteket nem osztott meg a nyilvánossággal. Állítása szerint nem azért, mert titkos, csupán nem hívták a médiát. Egy ideje már Dombi felesége, Lilla is gyűjti a követőket az Instagramon, az oldalát átnézve pedig kiderült, hogy ő is hasonlóan humoros, mint a férje.

A profilból kiderült, hogy teljes mértékben felvette a férje nevét, hiszen Dombóvári Istvánnéként fut a közösségi oldalon. Az esküvő után Dombi megígérte neki, hogy kap egy járgány, a humorista azonban viccesen teljesítette az ígéretét. ,,Amikor a férjem azt mondta, hogy egy álomjárgánnyal lep meg az esküvő után, nem pontosan erre a fűnyíró traktorra gondoltam. Mindegy, csapom fel hátra a kosarat és gurulok a Coop-ba, mert akciós a Silan öblítő. A polgármesterünknek üzenem, hogy útközben intézem az árokparti gazt” – írta a kép mellé Lilla.

Olvass még Dombóvári Istvánról az nlc.-n:

dombi és felesége lilla

Dombóvári István és felesége, Lilla (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top