nlc.hu
Sztárok

Judy 10 kilót hízott

Judyra felszaladt 10 kiló súlyfelesleg, de bevált módszere van a fogyásra

Judy szeret nassolni, ezért erre kifejezetten oda kell figyelnie.

Judy mindig is odafigyelt az alakjára, ám a genetikájából adódóan, ha elengedi magát, akkor bizony fel tud csúszni pár kiló. Az énekesnő állítása szerint az utóbbi hónapokban 10 kiló plusz ment rá, ám megvan a tuti módszere, amivel visszanyerheti az alakját. Többek között erről is mesélt most a BEST magazinnak.

„Már tavaly év végétől kevésbé figyeltem az étkezésemre, amit tetézett, hogy a karantén alatt még jobban elengedtem magam. A napom nagy részét a konyhában töltöttem, finomakat főztem a férjemnek és a lányomnak, de arra már sajnáltam az időt, hogy magamnak is összeállítsam a megfelelő étrendet” – állítja Judy, aki egy táplálkozási tanácsadó segítségét kérte, így pedig szinte olvadnak le a plusz kilók.

Sikerült összeállítaniuk egy olyan étrendet, amellyel 1 hét alatt rögtön 2 kilót adott le. Azóta igyekszik háromóránként, napi ötször enni. Tiltólistás ételek nincsenek, viszont arra figyel, hogyan készíti el, amit elfogyaszt – írja a lap.

A BEST

A BEST

Judy szuper alakját a Nicsak, ki vagyok? című műsorban is láthattuk:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top