nlc.hu
Sztárok

Benkő László fia gyászol

Benkő László fia először szólalt meg édesapja halála óta

Benkő László fia, Balázs egyelőre az elvárásoknak igyekszik megfelelni.

November 18-án, hosszas betegség után elhunyt Benkő László, az Omega rockegyüttes alapítója. Már régóta lehetett tudni, hogy mivel küzd a zenész, ám az utóbbi időben úgy tűnt, talán jobban van, több interjút is adott. A rossz hír megrázta az egész országot, rajongók ezrei gyászolják, a zenésztársakat is lesokkolta a halála. A fia, Balázs először beszél az elmúlt pár nap történéseiről. 

„Nem tudom meggyászolni az apámat, egy percem sem volt még rá. Aznap, amikor örökre elment, több mint 600 üzenetet kaptam, amelyek azóta is sorra érkeznek, a tisztelői megemlékeznek róla. Minap egy hivatalos ügy miatt, a telefonját is be kellett kapcsolnom, és azon is rengeteg búcsúüzenetet volt” – részletezte Balázs a Ripostnak.

„Apu mindig várt valamit, céljai voltak, ebből gyűjtötte az erőt. Attól, hogy a vírus miatt nem lehetett fellépni, kimozdulni, egyre rosszabb hangulatba került. Alig várta, hogy a kezébe fogja az új Omega-lemezt és a róla szóló könyvet. Milyen a sors? A halála napján érkezett meg mindkettő, de már nem láthatta azokat. Meggyőződésem, hogy közvetve ugyan, de a koronavírus miatti bezártság gyorsította fel apám betegségét” – árulta el Benkő László fia.

benkő lászló fia balázs

Benkő László és a fia, Balázs (Fotó: smagpix)

Benkő Lászlóra emlékezünk:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top