nlc.hu
Sztárok

Rácz Jenő esküvője

Részleteket árult el esküvőjéről Rácz Jenő

Rácz Jenő követői már így is azt gondolják, hogy a sztárséf és a kedvese titokban kimondta a boldogító igent.

Rácz Jenő nemrég kérte meg kedvese kezét, és mivel azt is sokáig titokban tartották, hogy jegyben járnak, így jogosan gondolhatják azt követőik, hogy az esküvő is megvolt már. De Rácz Jenő tiszta vizet öntött a pohárba – írja a Blikk.

„Még nem volt meg az esküvő. Sok kultúrában, például Brazíliában is szokás, hogy nemcsak a nő, hanem a férfi is hordja a gyűrűt az eljegyzés alatt. Dóri ott született, sokáig ott is lakott, ráadásul a családjának majdnem a fele még a mai napig ott él. Így szerette volna tartani a kinti hagyományt. Szívesen hordom az ékszert, mindig elönti a szívemet a szeretet, amikor ránézek, ráadásul tökéletes a mérete is, a párom elsőre eltalálta” – mondta Rácz Jenő.

Rácz Jenő és az esküvő

Fotó: Rácz Jenő/Instagram

„Szeretnénk, ha mi magunk tudnánk megélni ezt a szép pillanatot, bár tudjuk, hogy a mai világban nem sokáig lehet titkolózni, pedig jó lenne a legnagyobb titokban megházasodni. Nem akarunk senki másnak megfelelni, csak magunknak, és azt sem akarjuk, hogy több millió forintot ráköltünk a lagzira, hogy a vendégeket lenyűgözzük, utána pedig panaszkodjanak, ha nem elég hideg a pezsgő, vagy bármi” – mondta Rácz Jenő, sztárséf.

Eljegyzések a sztárvilágban:

(Nyitó kép: Rácz Jenő/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top