nlc.hu
Sztárok
Vilmos herceg gyerekei 2020-ban

Vilmos herceg gyerekeinek legcukibb pillanatai 2020-ban

Összegyűjtöttük György, Sarolta, és Lajos legcukibb pillanatait az elmúlt évből. Ettől neked is biztosan jobb kedved lesz!

2020 nem volt könnyű év. Sok nehézséggel kellett szembenéznünk és egy csomó mindent nem csinálhattunk, amit szeretünk, ami feltölt minket. Ez az egész világon meglátszott, kortól, nemtől és státusztól függetlenül. Ám szerencsére mindezek ellenére mindannyiunknak akadtak vidám, szívmelengető pillanatai is, amiket ebben a helyzetben még jobban tudunk értékelni, nem csak a sajátjainkat, másokét is. Máris mutatjuk Vilmos herceg 3 gyermekének legcukibb, vagy éppen  legvidámabb pillanatait. Irtó aranyosak.

Közös taps

2020. április 23-án megrendezték a ‘Big Night In’ nevű eseményt Londonban. Mindez nemcsak egy szórakoztató esemény volt, hanem pénzt gyűjtöttek, és tisztelegtek azok előtt, akik a frontvonalban küzdenek a Covid19 ellen. A képen Katalin hercegnő, Vilmos herceg, György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg tapssal róják le a tiszteletüket a hősök előtt.

Big Night In - Vilmos, Katalin és a gyerekek

Tapssal róják le a tiszteletüket az ápolók előtt (Fotó: Comic Relief/BBC Children in Need/Comic Relief via Getty Images)

Színes kéz

A Kensington-palota április 22-én tett közzé egy nagyon cuki képet Lajos hercegről, aki 23-án ünnepelte második születésnapját.  A szivárványos kéz nemcsak a mókázást jelenti, hanem jelkép is lehet, méghozzá a reményé. Olaszországban terjedtek el a járvány kezdete óta a szivárványos gyermekrajzok, „andrá tutto bene”, azaz minden rendben lesz felirattal.

Lajos herceg szivárványos kézzel

Lajos herceg 2 éves lett (Fotó: The Duchess of Cambridge)

Vilmos születésnapja

Vilmos herceg június 21-én ünnepli a születésnapját, ami 2020-ban éppen apák napjára esett. Talán éppen ezért csináltak néhány nagyon aranyos közös képet a norfolki otthonukban.

Vilmos herceg és gyermekei hintáznak

Születésnapi hintázás négyesben (Fotó: The Duchess of Cambridge)

Vilmos herceg itt végre 100 százalékig apai minőségben lehetett jelen, és láthatóan mindannyian nagyon élvezték a felszabadultan együtt töltött időt a szabadban.

Igazán jól érezték magukat. Fotó: The Duchess of Cambridge 

Igazán jól érezték magukat (Fotó: The Duchess of Cambridge)

A nagy találkozás

Vilmos herceg az utóbbi időben nagyon sokat foglalkozik a bolygónk jövőjével, ezért összefogott David Attenborough természettudóssal. Így a Kensington-palota kertjében tartották a tudós Élet a bolygónkon című új filmjének bemutatóját. Aminek a gyerekek is nagyon örültek, mert érdekli őket a téma és rajonganak a természettudósért. Bár György herceg nem bírta végignézni a filmet, mert nagyon megrázta őt. Előtte még készült egy cuki közös kép.

David Attenborough a Kensington-palotában

David Attenborough, Katalin, Vilmos és a gyerekek a filmbemutató előtt (Fotó: KENSINGTON PALACE / AFP)

Pantomim a színházban

A család december 11-én egy különleges pantomim előadáson vett részt a londoni Palladium Színházban. Ez is egy jótékonysági rendezvény volt, aminek keretein belül a az egészségügyi és egyéb dolgozók járvány ideje alatt tett erőfeszítéseit köszönték meg. A gyerekek a bevonuláskor még feszültnek tűntek, de az előadás alatt láthatóan felszabadultak.

Katalin, Vilmos és a gyerekek a Palladium Színházban
Megnézem
Összes kép (4)

Olvass még többet a királyi családról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top