nlc.hu
Sztárok

Sztáreljegyzések 2020

Sztárok, akik már nagyon vágytak az eljegyzésre, és idén végre megtörtént

Három olyan magyar sztár is menyasszony lett 2020-ban, aki már nagyon várt arra, hogy megkérjék a kezét.

Dér Heni, Radics Gigi és Dobó Ági párkapcsolata is szintet lépett idén. Mindhármuknak feltette párjuk a nagy kérdést, amire titkon már nagyon vágytak.

Dér Heni

Dér Heni, akárcsak húga, idén lett menyasszony (Fotó: RTL Klub)

Dér Heni és párja, Bakos Gergő – a Nyerő párosból is ismert szerelmespár – többször is beszéltek már arról, mennyire kiegyensúlyozott és boldog kapcsolatban élnek. Már több mint egy éve alkottak egy párt, amikor idén októberben A Konyhafőnök egykori versenyzője megkérte a 34 éves énekesnő kezét. Dér Heni korábban többször is utalt arra, hogy már mennyire vágyik a családalapításra: a Nyerő Párosban már a beköltözésük napján elárulta, hogy jegygyűrűre és babára vágyik szerelmétől, Gergő pedig a földönkívüli laboratóriumban is megemlítette már azt a bizonyos gyűrűt.

Dér Heni

Dér Heniéknél nagy a boldogság (Fotó: RTL Klub)

Dér Heni természetesen igent mondott, amikor párja végre feltette neki a kérdést. Közösségi oldalán mutatta meg a csodálatos eljegyzési gyűrűjét, amit a kedvesétől kapott. „Hirtelen csak annyit tudtam mondani, hogy IGEN!!” – posztolta az énekesnő, akinek időközben már a másik nagy álma is teljesült: kisbabát vár.

Radics Gigiéknél már a baba is úton volt, de az énekesnő ujjára még mindig nem került gyűrű, ennek ellenére már javában az esküvőt tervezgette. Radics Gigi akkor azt nyilatkozta, most már csak idő kérdése, hogy mikor kéri meg a párja, Mikus Áron a kezét. Mint utólag kiderült, azért késlekedett ezzel a fiatal szobrász, mert még nem készült el a saját maga tervezte egyedi gyűrűvel. Radics Gigi már szinte a szülésre készült, amikor feltette neki kedvese a nagy kérdést. 

2020 júliusa óta Dobó Ági ujján is ott virít a gyűrű, erre pedig hosszú-hosszú éveket várt. Párja, Kis Csaba 10 és fél év (!) után jegyezte el az egykori szépségkirálynőt, aki ez idő alatt két kisgyerekkel is megajándékozta. Dobó Ági életéből már csak az esküvő hiányzott, ám kiböjtölte, amíg kedvese rászánta magát a lánykérésre.

Dobó Ági

Dobó Ági kezét 10 és fél év után kérték meg (Fotó: TV2)

„Valóra váltotta az egyik legrégebbi, legnagyobb álmomat: menyasszony lettem, és az ő felesége leszek” – jelentette be a Mokka műsorvezetője.

„Tudom, hogy sokáig húztam, pedig valós okom nem volt rá. De most összeszedtem minden bátorságomat, és megtettem amire életem Szerelme mindig is vágyott” – kommentálta közösségi oldalán az eljegyzést Kis Csaba.

Őket is idén jegyezték el:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top