nlc.hu
Sztárok

Hujber Feri akkor és most

Megmutatjuk, mennyit változott Hujber Feri 13 év alatt – meglepetés volt a visszatérése

Hujber Feri élete minden, de nem unalmas, ráadásul nem is akármilyen belépővel tért vissza a Konyhafőnök VIP műsorába.

Rengeteg botrány, majd külföldre költözés, válás után Hujber Feri 46 évesen tért vissza a képernyőre, méghozzá a Konyhafőnök VIP adásába.

A Valami Amerika egykori sztárja  – aki már mindent felszámolt Magyarországon – korábban azt is elárulta, miért vállalta a felkérést.

Hujber Feri 2007-ben

Hujber Feri 13 évvel ezelőtt (Fotó: Olga Fábián/smagpix)

„A műsor most arra is jó, hogy bebizonyítsam édesapámnak, nem kopott meg a főzőtudományom, mégiscsak jó volt valamire az a középiskola” – mondta Hujber Ferenc, aki jelenleg Londonban él, egy étteremben dolgozik felszolgálóként, de az a célja, hogy a konyhára kerüljön és főzzön. Ehhez még bizonyítania kell, ezért is reméli, hogy a főnökei díjazzák, hogy a műsorban heteken át két Michelin-csillagos séftől tanult.

Hujber Feri akkor és most

Hujber Feri nem akárhogy, szőke hajjal tért vissza a képernyőre (Fotó: RTL Sajtóklub)

Hujber Feri házasságát Tölgyesi-Khell Cynthiával két éve lezárta, már mindketten megtalálták a boldogságot más oldalán. Két közös gyerekük az édesanyjukkal él Szentendrén, a színész pedig már évek óta boldogan él a mostani feleségével Londonban.

A Konyhafőnök VIP eddigi szereplői: 

(Nyitókép: RTL Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top