nlc.hu
Sztárok

Változhat az X-Faktor mentorcsapata

Ők válthatják Puskás Petit és Dallos Bogit az X-Faktorban

Nagyot változhat idén a tehetségkutató mentorcsapata.

Puskás Peti nélkül folytatódhat az X-Faktor; úgy hírlik, a 36 éves énekes-műsorvezető 4 sikeres szériával a háta mögött idén nem ül az ítészek közé – értesült a Blikk. Sőt könnyen lehet, hogy Puskás Peti távozásával kedvese, Dallos Bogi sem marad a mentorcsapatban.

Dallos Bogi és Puskás Peti

Dallos Bogi és Puskás Peti is távozhat az X-Faktorból (Fotó: Smagpictures.com / Zoltán Nagy)

A bulvárlap úgy tudja, Puskásék helyett már új nevek is felmerültek: Istenes Bence és párja, Csobot Adél ülhetnek be a mentori székekbe.

Egyelőre az is kérdéses, hogy – Kiss Ramóna TV2-höz való átszerződésével – ki lesz az X-Faktor új műsorvezetője.

“Korai lenne bármit is mondani az X-Faktor 10. szériájában résztvevő mentorok, vagy a műsorvezető kilétével kapcsolatban, találgatni meg felesleges, hiszen az általában már az előző évadok előtt sem jött be. Természetesen a megfelelő időben tájékoztatni fogjuk a sajtót és a publikumot is a személyükről. Jelenleg várjuk azok jelentkezését, akik elmúltak 14 évesek, szeretnének részt venni a versenyben, megnyerni azt és ezzel egyedülálló karriert kezdeni” – írta megkeresésünkre az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatósága.

Olvass egykori x-faktorosokról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top