nlc.hu
Sztárok

Járai Máté közlemény

Járai Máté nem kívánt többet mondani nagymamája, Törőcsik Mari állapotáról

Sokan aggódnak Törőcsik Mariért, amióta kiderült, hogy kórházba került. Járai Máté most kéréssel fordult mindenkihez.

Az elmúlt napokban rengetegen fejezték ki aggodalmukat, miután kiderült, hogy Törőcsik Mari kórházba került. A Tények hétfői beszámolójából kevés részletet lehetett megtudni, a műsor készítőinek a hírt a színésznő volt férje, Bodrogi Gyula erősítette meg.

Törőcsik Mari kórházba került, erről a Tények számolt be március 15-én

Törőcsik Mari kórházba került, erről a Tények számolt be március 15-én

Mint kiderült, velemi otthonában már rég nem látták a szomszédok a színésznőt, és úgy tudják, hogy hőemelkedés miatt vitték be, most pedig megfigyelés alatt tartják. Törőcsik Mari sokat volt kórházban az utóbbi években, otthonában ápoló vigyáz rá. Hogy a koronavírust ne kapja el, még a kapun sem lépett ki az utóbbi hónapokban. Hétfő óta rengeteg találgatást lehetett olvasni, ezért a Nemzeti Színház közleményt adott ki: „Törőcsik Mari és családja, illetve a Nemzeti Színház arra kéri a közvéleményt és a rajongókat, hogy ne terjesszenek valótlan híreket. A színművésznő kórházban van, állapota kielégítő. Kérjük Önöket, tartsák tiszteletben magánszféráját, hogy teljes nyugalomban tudjon gyógyulni.”

Járai Máté a Reggeliben nem mesélt a nagymamájáról, Törőcsik Mariról

Járai Máté a Reggeliben nem mesélt a nagymamájáról, Törőcsik Mariról

A Reggeliben Törőcsik Mari unokája köszöntötte a nézőket műsorvezetőként, de a színésznő állapota nem került szóba. Máté nemrégiben az Insta videójában reagált a találgatásokra.

Ezt osztotta meg Járai Máté is, aki nem kívánt többet mondani a nagymamája állapotáról: 

Járai Máté a nagymamájáról, Törőcsik Mariról

Járai Máté közleménye az Instagramon

Sztárokkal készült interjúkból válogattunk: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top