nlc.hu
Sztárok

Gáspár Zsolt gázolása

Soha nem bocsát meg Gáspár Zsoltnak az elgázolt férfi özvegye

Ica néni a tévét is elkapcsolja, ha meglátja benne a férjét halálra gázoló Gáspár Zsoltot.

Nem minden stimmel azzal a visszaemlékezéssel, amit Gáspár Zsolti tett az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban. Zsolti egy 1995-ös gázolásról mesélt, melyben elütött egy idős férfit, Béla bácsit, aki elhunyt a baleset következtében.

A Blikk most megszólaltatta Zsolti áldozatának özvegyét, Balázs Józsefné Ica nénit, aki felháborodottan beszélt arról, hogy az elgázolt férjét nem Bélának, hanem Józsefnek hívták, ráadásul az sem igaz, hogy Zsolti a 26 évvel ezelőtti baleset óta minden héten csomagot küld nekik.

Gáspár Zsolti története több helyen sántít Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Gáspár Zsolti története több helyen sántít (Fotó: TV2 / press.tv2.hu)

Az unokatestvére, a zöldséges pár alkalommal küldött egy kis csomagot, de komolyan azt gondolta, hogy azzal egy családot kárpótol?” – méltatlankodott Ica néni, aki nem tagadja, még a tévét is elkapcsolja, ha Zsoltit mutatják benne.

Az idős asszony azt is kétségbe vonja, hogy Gáspár Zsolti valóban leülte-e a büntetését, amit a gázolásért kiszabtak rá.  „Tulajdonképpen már harag sincs bennem, mert nem hozza vissza a szerettemet, de megbocsátani sem tudok soha. Egyedül maradtam, és ki tudja, hogy élnék most, ha nem történik meg mindez?” – tette fel a kérdést Ica néni.

Még több Gáspár Zsoltiról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top