nlc.hu
Sztárok

Bódi Sylvi magánélete

Bódi Sylvi titokban akarja megszülni a gyerekét

Elárulta a modell, miért nem nyilatkozott hosszú éveken át a magánéletéről.

Bódi Sylvi nem bánt meg semmit az elmúlt 40 évből, kellettek az élmények és egy olyan pofon a sorstól, hogy ma elmondhassa magáról: sokat fejlődött, boldog, őszinte, és teljes életet él. Az egykori modell és szörfös a Story magazinnak adott interjúban beszélt először arról, hogy 28 éves korában gyógyíthatatlan betegséget állapítottak meg nála.

Bódi Sylvi

Bódi Sylvi egy éve felhagyott a szörfös életmóddal, helyette a veteményeskertjében gazdálkodik (Fotó: Sajtóklub)

„Az orvos azt mondta, fél évem, maximum 9 hónapom van hátra. (…) Elvonultam a Börzsönybe egy kis erdei házba anyukámmal. Hittem benne, hogy egy nyugodt helyen, ha magamra koncentrálok, van esélyem a gyógyulásra” – mesélte A Konyhafőnök VIP-ben is szereplő Bódi Sylvi, aki ezek után gyökeresen változtatott az életén, és a párkapcsolatairól sem nyilatkozott többé.

„Minek? Engem amúgy sem tüntettek fel soha pozitívan. (….) Voltak értékes kapcsolataim, szerelmeim 40 év alatt, de a betegségem után nem kürtöltem világgá ezeket, és nem is fogom. Ha van is most kapcsolatom, azt csak én tudom. És én leszek majd az a híresség, aki titokban fog gyermeket szülni” – jelentette ki.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin
 

Olvass még Bódi Sylviről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top