nlc.hu
Sztárok

Ki lehet a Dancing with The Stars világsztárja?

Udo Brinkmanntól a Szulejmán Hürreméig – Őket kellene leszerződtetni a Dancing with The Stars új évadára

Török, német, osztrák sorozatsztárok? Dél-Amerikai szappanoperahősök? Esetleg az olaszok nagy kedvence? Kit kellene idén külföldről importálnia a Dancing with The Stars készítőnek?

Idén ősszel ismét híres emberek koptatják a táncparkettet a TV2 show-műsorában, a Dancing with The Starsban. Az első évadot, ha nem is nyerte meg a Dél-Amerikából ideköltöztetett Gabriela Spanic, az határozottan vitathatatlan, hogy abban a néhány hónapban, tényleg MINDEN nap volt valami hír a szappanoperasztárról, és a műsorról. Éppen ezért a csatornának érdemes idén is valami gigamegasztárt leszerződtetni, adunk is nekik néhány tippet!

Ami egyszer már bevált…

A dél-amerikai telenovellák ma is népszerűek itthon, legalábbis biztosan ez az oka, hogy a Mari Mart már 282. alkalommal ismétlik valamelyik csatornán, éppen ezért szinte kézenfekvő, hogy Spanic egyik kolléganőjét szerződtesse le a TV2 az új évad nagyágyújának. Rögtön figyelmükbe az ajánlanánk a Vad Angyal 44 éves uruguayi főszereplőjét, Natalia Oreirót. Ő már többször is járt hazánkban, és azt is láthattuk, hogy sem az énektől, sem a tánctól nem riad vissza. Más kérdés, hogy bulvárügyileg sokkal visszafogottabb életét él. 20 éve házas, és egy kilencéves kisfiú édesanyja, akit nagyon ritkán láthatnak a rajongók.

Ki lehet a Dancing with The Stars világsztárja?

Fotó: Natalie Oreiro / Instagram

Ha Natalia nem ér rá, akkor az 53 éves mexikói Leticia Calderónt, vagyis az Esmeralda főszereplőjét lenne érdemes tárcsáznia a TV2 szerkesztőinek. Bár kolléganőjével ellentétben sem az énekes, sem a tánctudását nem nagyon szokta megcsillogtatni, csak a konyhában, főzés közben, a népszerűségén ez mit sem változtat. Calderón kétszer volt házas, két gyerek büszke anyukája. Idősebb fia, Luciano Down-szindrómás, amiről a színésznő mindig is nyíltan beszélt.

De elég legyen a női szappanopera-szereplőkből! Arra biztatnánk a Dancing with The Stars stábját, hogy idén férfit importáljanak Dél-Amerikából!  Jöjjenek azok a Jose Armandók és Ivo Di Carlók! Az 55 éves Fernando Colungát talán rábeszélhetné a szereplésre Gabriela Spanic is, úgyis együtt drámázták a Paula és Paulinában. A színész magánélete egyébként egy nagy rejtély, most sem tudni, hogy éppen ki a kedvese, de legutóbb a Szulejmánból ismert Meryem Üzerlivel mosolygott a kamerák előtt…

Szulejmánt és Szulejmánnét a nézőknek!

Maradjunk kicsit Meryem Üzerlinél, aki Hürrem szultánát alakította a népszerű török sorozatban. Ő ráadásul táncolni is szeret, szóval minden ideális lenne számára, hogy itt is megmutassa ezeket a csábító mozdulatokat:

A színésznő nagyon aktív a közösségi oldalakon, itt tudatta a rajongóival azt is, hogy idén januárban életet adott második gyerekének, aki szintén kislány lett.

Ha Szulejmánné még inkább otthon töltené az őszt a cuki gyerekeivel, akkor hívják el sorozatbeli urát, magát a Szultánt. Halit Ergenc több, Magyarországon is népszerű török sorozat főszereplője volt, ráadásul az ének és a tánc sem esik nehezére.

Ergenc felesége a szintén ismert színésznő Bergüzar Korel, szóval ha a családjával együtt költözne Budapestre, máris előadhatnának egy ilyen extra produkciót:

Osztrák hókotrók helyett jöjjön a Hegyi doktor

Most, hogy a török hódoltságot letudtuk, jöjjenek a sógorok. Vagyis csak egy: a Hegyi doktor, aki 14. évada van képernyőn, és a magyar nézők – valamint az nlc olvasói is – imádják. Az 52 éves Hans Siglről nem tudjuk, hogy mennyire van táncos lábakkal megáldva, de énekelni nagyon szeret, szóval megelőlegezzük neki, hogy van ritmusérzéke.

Támadó német retró

Ha a Hegyi doktor nem ér rá, akkor ideje bevetni a retró német nagyágyúkat, vagyis A klinika szereplőit. A háromszoros nagymama, 77 éves Gaby Dohmot egy ország zárta a szívébe, mint Christa nővért. A mai napig is aktívan dolgozik, ráadásul legutóbb a Tanze Tango mit mir című, idén bemutatott német tévéfilmben láthatta a közönség. A címet elnézve, mi ez, ha nem egy jel arra, hogy táncoljon nálunk egyet?

De remek választás lenne a sorozat Elke nővére, vagyis Barbara Wussow, aki idén tavasszal ünnepelte a 60. születésnapját. Őt egyébként már párszor láthattunk táncolni! Nézzétek csak!

Barbara a 80-as évek elején ismerte meg a szintén színész Albert Fortellt, és 1990-ben kimondta neki a boldogító igent. Két gyerekük született: fiuk, Nikolaus 1998-ban, míg lányuk, Johanna 2005-ben.

Bár Udo Brinkmann, akarjuk mondani Sascha Hehn jelenleg egy cowboy bőrébe bújt az új filmje miatt, azért a 80-as években már táncolt is egy-egy moziban, ha éppen erre kérték a szerep miatt. A most 66 éves színész az Álomhajó sorozat miatt ma is sokat van képernyőn, és lássuk be, ember nem ugrik ki úgy a Golf cabrióból, ahogyan ő tette.

Ha valami bizsergetően kínosra vágynánk 

Elég volt a nyugatból. Térjünk vissza keletre! Bár Steven Seagal az Egyesült Államokban született, valamiért úgy érezte, hogy neki Oroszországban van a helye, és 2016-ban Gerard Depardieu után neki is orosz állampolgárságot adományozott Vlagyimir Putyin. Kettejüket a küzdősportok szeretete hozta össze, na nem úgy. Egyébként Seagalnak saját blues-zenekara is van, de ha kell, akkor komplett idiótát csinál magából bármelyik színpadon. Az orosz metrók és Paks 2. után Seagal úr szereplését csak megkapnánk akciósan Putyin úrtól, nem?

 

Akit nem lehet nem szeretni

Jöjjön most egy igazi kedvenc. Valaki, aki néhány éve járt Magyarországon, és egyszerűen megőrültek érte az emberek. Valaki, aki minden generáció gyerekkorának a része volt. Akiket ezrek hordanak a pólókon, és akinek azonnal kiabáljuk a nevét, ha azt halljuk: Zsugabubus! Bár a 82 éves Terence Hill valószínűleg inkább viccesre venné a figurát, az biztos, hogy a közönségtől hatalmas elismerést és még több szeretetet kapna.

Dallas reunion, jöhet?

Ha azt mondjuk, hogy Charlene Tilton, akkor nem biztos, hogy azonnal beugrik, kire gondoltuk. De ha már azt mondjuk, hogy a Dallas Lucyja, akkor biztos a szemed előtt van az apró termetű, szőke hajú színésznő. A 62 éves Tilton kétszer volt házas az elmúlt évtizedekben, és egy gyermeke született. A Dallas után nem igazán sikerült újabb nagyobb sikereket elérnie. Bár a visszatérő sorozatban ő is felbukkant, leginkább ilyen-olyan show-műsorokban szerepelt. Ez azonban nekünk még az előnyünkre is válhat! A színésznő ugyanis igent mondott a Sztárok a jégen angol verziójának felkérésére 2012-ben, szóval feltételezhetően a tánc sem okozna neki nagy problémát. Itt egyébként az ötödik helyet szerezte meg.

Jó, mondjuk senki nem rázta úgy a Dallasban, mint Bobby és Pamela a diszkóban. Őket nem lehetne csoportosan leszerződtetni?

Maradjunk még egy kicsit a Dallasnál. Emlékeztek, hogy ki volt még Bobby szerelme Pamelán kívül? Bizony, Jenna Wade, akit Priscilla Presley, Elvis Presley özvegye alakított a sorozatban. A színésznő ma már 76 éves, de pont olyan aktív, mint húsz évvel ezelőtt. Ráadásul elég jól táncol, és a drámai elemektől sem riad vissza, ami be is bizonyított a Dancing with The Stars amerikai verziójának hatodik évadában.

A sort persze még hosszan lehetne folytatni. Te kinek örülnél az idei évadban? 

Akkor és most!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top