nlc.hu
Trend

Meghan Markle ruhái

Stílusevolúció: Így állt kamerák elé selyem miniruhában 17 évvel ezelőtt Meghan Markle

A 42 éves Meghan Markle stílusa nagyon megváltozott azóta, hogy először feltűnt a képernyőn. Az egykori miniszoknyáit drága dizájnerdarabokra cserélte.

Meghan Markle-nek nem mindig volt tökéletesen elkészített haja, sminkje. Színésznőként sem feltétlenül a letisztult eleganciát tükrözték a ruhái. Amikor 2018-ban hercegné lett, már olyan divattervezők és divatházak termékeit választotta, mint Oscar de la Renta vagy az Altuzarra.

Meghan-nap az nlc-n

Augusztus 4-én ünnepli 42. születésnapját Meghan Markle. Harry herceg feleségét sokan szeretik és rengetegen bírálják, az azonban elvitathatatlan, hogy mindig forr körülötte a levegő. Az nlc-n ma több cikk is Meghannal foglalkozik, olvashatsz a családjáról, a hercegnéi stílusváltásról és összecsapnak a Meghan-utálók azokkal, akik nem akadnak ki Sussex hercegnéje kapcsán.

Persze teljesen más volt az élete akkoriban. 2001-ben a General Hospital szappanopera egyik statisztája volt, majd 2006-ban az Áll az alku amerikai verziójában (Deal or No Deal) volt „bőröndös” lány. Az első epizódokban a 11-es, később pedig a 24-es táska mögött állt. A harmadik évadra már elhagyta a vetélkedőt, hogy a modell- és színészi karrierjére összpontosítson. A show-ban egyforma koktélruhát viseltek a hölgyek, amelyek általában extramini hosszúsággal rendelkeztek. De akadt olyan is, ami leginkább egy selyem neglizsének tűnik.

Meghan Markle az Álla az alkuban

Meghan Markle az Áll az alkuban (Fotó: Profimedia)

Négy évvel később aztán egy sörreklámban láthatták a nézők. De persze senki nem tudhatta, hogy egy jövőbeli hercegné népszerűsíti az italt. A történet szerint ő volt a pultos, aki a férfi vendég skinny típusú farmerján viccelődik. Az ő szettje itt a dekoltázsára fókuszált, a haja pedig sokkal fénytelenebb volt még ekkoriban.

2010 és 2011 környékén már több moziban is feltűnt, igaz, csak kisebb szerepekben. Láthattuk mint futárt a Förtelmes főnökökben, és mint pultost az Emlékezz rám! című filmben. Ami a divatot illeti, ekkoriban nem igazán érdekelte, hogy a cipője harmóniába legyen a ruhájával. Ez a hagymafazonú ruha pedig nem is volt igazán előnyös választás.

Meghan Markle stílusváltása

Meghan Markle nem mindig volt kifinomult ízléssel megáldva (Fotó: Getty Images/Amy Tierney)

Ekkor, vagyis 2011 őszén mondta ki az igent Trevor Engelson filmes producernek. Az esküvőt Jamaicában a tengerparton tartották, így a szettje is inkább laza volt. Sokan vélik úgy, hogy ruhája kísértetiesen hasonlított Katalin hercegné 2011 áprilisában viselt, második esküvői ruhájához, ami az ceremónia utáni fogadáson volt rajta. 

Meghan Markle első esküvői ruhája

Meghan Markle első esküvői ruhája (fotó: Profimedia)

Ma már elképzelhetetlen, de 2013-ban a válása után ilyen szexi fotósorozat készült róla a kanadai Sharp magazinban. Meghan ekkor már a Briliáns elmék sorozat egyik főszereplője volt, de a csipkebetétes cicanaci akkor sem mondható kifinomultnak. Persze nem is ez volt a cél. Lehetséges, hogy ez volt Meghan bosszúruhája a válása után.

Meghan Markle 2013-ban

Meghan Markle egy fotózáson 2013-ban (Fotó: Profimedia)

2015-ben egy fekete nadrágkosztümöt dobott fel egy kendővel a vörös szőnyegen.

Meghan Markle 2015-ben

Fotó: Profimedia

Soha nem félt az erős árnyalatú rúzsoktól, és kifejezetten szerette a nadrágokat zakóval, így nem meglepő, hogy 2016-ban szinte csak ilyen szetteket viselt.

Meghan Markle feketében

2016-ban (Fotó: Profimedia)

Amikor 2017-ben bejelentette az eljegyzését Harry herceggel, már merőben másfajta öltözékben láthattuk. A nagyjából 400 ezer forintot érő, Line The Label márkájú fehér kabát szinte azonnal elfogyott, amint Meghan feltűnt benne. A márka ruháit olyan hírességek viselik szívesen, mint Chloe Moretz, Mila Kunis, Kate Hudson és Emma Stone.

Meghan Markle és Harry herceg eljegyzése

Meghan Markle és Harry herceg eljegyzése (Fotó: Profimedia)

Miután Meghan Markle a brit királyi család tagja lett, a stílusát is teljesen átalakították, megjelenését is tökéletesítették. Sötétebb színárnyalatot kapott a haja, megjelenése pedig sokkal kifinomultabbá vált (köszönhetően a királyi család szakembereinek).

MEghan Markle és Harry herceg

2 hónappal az esküvő előtt (Fotó: Profimedia)

2018 májusában Meghan egy Givenchy ruhában mondta ki az igent, amit a neves brit tervező, Clare Waight Keller tervezett. A tiarát a királynőtől kapta, a fátylát díszítő hímzett virágok között pedig a Brit Nemzetközösség összes tagállamából található egy-egy őshonos fajta, és ott van mellettük a Kensington-palota kertjében nyíló illatos tündérfa virága, valamint a menyasszony származására utaló kaliforniai kakukkmák is.

Meghan Markle és Harry herceg esküvője

Meghan ruhája hatalmas siker volt (Fotó: Profimedia)

Meghan második menyasszonyi ruháját, amit az esküvőt követő fogadáson viselt, Stella McCartney tervezte. A ruha replikáját átszámítva 1.3 millió forintért lehetett megvenni.

MEghan Markle és Harry herceg

A második ruha (Fotó: Profimedia)

Az esküvő után ilyen elegáns szettekben láthattuk.

MEghan Markle

2018 nyarán (Fotó: Profimedia)

2020-ban Harry herceg és Meghan úgy döntöttek, hogy Kanadába, majd az Egyesült Államokba költöznek. Bár rangjaikat és járadékaikat szerették volna megtartani, azt határozottan kijelentették, hogy nem akarnak szerepet vállalni a királyi család feladataiban, mert „civil életre vágynak”. Az utolsó nyilvános eseményére Meghan ezt a ruhát választotta. A smaragdzöld köpenyruhát Emilia Wickstead, a kalapot William Chambers, a nude tűsarkút Aquazzura, a táskáját Gabriela Hearst álmodta meg.

Meghan Markle zöld ruhában

Meghan Markle és Harry herceg 2020-ban (Fotó: Profimedia)

A költözés után a házaspár és a királyi család között igen feszült lett a viszony. A kapcsolat tovább romlott amikor óriási vihart kavaró interjút adtak a CBS televíziónak. A hercegné egy kb. 1,9 millió forintot érő Armani ruhát viselt.

Meghan Markle stílusváltása

Meghan Markle és Harry herceg az Oprah Winfrey show felvételén beszéltek mindenről (Fotó: Harpo Productions/Joe Pugliese via Getty Images)

A nagy családi viszályok közepette azért történt pozitív dolog is, 2021. június 6-án megszületett Meghan Markle és Harry herceg második gyermeke. A kislány a Lilibet „Lili” Diana Mountbatten-Windsor nevet kapta. Meghan Markle lánya az első brit királyi baba, aki nem Nagy-Britanniában születik. Mivel Kaliforniában jött világra, megkapta az amerikai állampolgárságot. 

Meghan Markle arany ruhában

Meghan Markle 2023-ban (Fotó: Profimedia)

Az elmúlt évben láthattuk hétköznapi „szaladgálós” ruhában és arany estélyiben is az egykori színésznőt. Ez a merész  Johanna Ortiz aranyruha 710 ezer forintba, az arany Tom Ford tűsarkú 500 ezer forintba került. Mellé egy Carolina Herrera táskát és egy pár J. Crew fülbevalót választott.

Meghan Markle

Meghan Markle (Fotó: Profimedia)

Elmondása szerint azóta tud színes ruhákat hordani, hogy kilépett a királyi családból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top