nlc.hu
Sztárok

Sydney van den Bosch a műtét óta sincs jobban

Sydney van den Bosch fél arca ideiglenesen érzéketlenné vált

Néhány hete műtötték meg a Sydney van den Boscht, akinek az állapota nem javult az elmúlt időszakban, a fél arca lebénult.

Aggódnak a rajongók, hetek óta nem javul Sydney van den Bosch állapota, kiderült: átmenetileg a fél arca lebénult és lassan három hete alig tud kikelni az ágyból – írja a Blikk.

Sydney van den Bosch állapota változatlan a műtét óta

Sydney van den Bosch állapota változatlan a műtét óta (Fotó: Instagram)

A Szerencsekerék háziasszonya a hónap elején mesélt az arcüregében talált polipról, amelyet műtéti úton távolítottak el, és eredetileg csupán néhány napos lábadozásra számított a beavatkozás után, de még most sincs jól. 

„Sajnos, a beavatkozás néhány arcideget is érintett, ezáltal a gyulladás is nagyobb mértékű, illetve a gyógyulás is hosszabb lefolyású. Nem éppen fájdalommentes, ráadásul az érintett terület ideiglenesen érzéketlenné vált, ami némileg a beszédemet, valamint az étkezést is megnehezíti számomra. A rendszeres kontroll mellett, megfelelő gyulladáscsökkentőkkel és pihenéssel igyekszem átvészelni ezt az időszakot.”

Sydney korábban mesélt arról, hogy az egészségügyi problémáit sosem vette félvállról, mert fontosnak tartja, hogy mielőtt orvosolják a felmerülő gondokat, édesanyja történetéből tudja: fontos tényező az időfaktor. 

Sydney van den Boschról: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top