nlc.hu
Sztárok

ByeAlex megvédte a versenyzőjét

ByeAlex megvédte a versenyzőjét: „Gyalázat és legalja, hogy mocskolják Árvavölgyi Patrikot”

Sokan nem értettek egyet ByeAlex döntésével.

Tegnap este kiderült, hogy ki jutott tovább a mentorházba az X-Faktorban: ByeAlex, Csobot Adél és Puskás Peti csapata is összeállt. Több vita is volt a versenyzőket illetően, a mentorok többször is egymás ellen mentek, ám a legjobban kritizált döntés ByeAlexé, aki továbbjuttatta Árvavölgyi Patrikot, ez pedig sok kommentelőnek nem tetszett. Az énekes úgy érezte, véget kell vetnie a mocskolódásnak, egy hosszú posztban írta ki magából a gondolatait.

„Kaptam sok kommentet a táboros válogatásommal kapcsolatosan. elfogadom azt, ha nem értenek egyet velem; ez van. A döntéseket úgyis én hozom meg végül. nem vagyok pudingos. Lehet nyers vagyok és sokszor gyors, kíméletlen. de ilyen az élet is. velem se finomkodott a magyar közönség mikor 10 éve megjelentem a horizonton; így szocializálódtam. de az biztos, hogy mindig vállaltam a felelősséget és kiálltam a döntéseim mellett. Az viszont gyalázat és a legalja, hogy tucatjával mocskolják egyik mentorházasomat, Árvavölgyi Patrikot, egy 17 éves srácot, aki lehet nem olyan, mint amit a társadalmi játékban már elfogadtunk hétköznapinak, vagyis NORMÁLISNAK, de egy fiatal, egyébként tehetséges, mély, és gondolkodó lélek. Aki mindenféle pusztulatot ideokád ellene, az gondolja végig, hogy ez a fiú és a családja valószínűleg ma minden ilyennel találkozik” – írja a közösségi oldalán ByeAlex.

byealex versenyzői

ByeAlex mentorházas versenyzői (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top