nlc.hu
Sztárok

Zoltán Erika bakancslistás álma

60 éves lett Zoltán Erika, de nem teljesült a legnagyobb vágya

Az énekesnőt egy cseppet sem foglalkoztatja az idő múlása, hálás azért, amit a sors megadott neki és bízik benne, hogy legalább 100 éves koráig jó egészségnek örvendhet majd.

Több mint harminc éve van a zenei pályán Zoltán Erika, akinek nevéhez slágerek tucatjai fűződnek. Az énekesnő nemrég töltötte be 60. életévét és bár a bakancslistás terve nem valósulhatott meg, így is boldogan ünnepelt.

zoltán erika

Fotó: Smagpictures

„Egy cseppet sem érdekel a kor, az csak egy szám. Először és utoljára 15-16 éves korom környékén foglalkoztatott, hogy végre azt mondhassam már, hogy huszonéves vagyok, ne egyessel kezdődjön az életkorom. Ezt leszámítva nem foglalkozom vele, csak azzal, hogy az a motor, ami hajt, ami valóban megélte ezt a kort, mindig rendben legyen. Reménykedek, hogy ha rendszeresen van »szervizeltetve«, akkor akár a 100 éves kort is – jó életminőségben – megélem” – mondta a Sláger FM-en az énekesnő, aki családi-baráti körben ünnepelte a hatodik ikszet.

„Tíz éve csípődött be nálam, hogy a 60. születésnapomat szeretném Hawaiin tölteni. Elég óvatos típus vagyok, így a járványhelyzetre való tekintettel ez most elmaradt, de biztosan pótlásra kerül majd, eljön még az ideje” – tette hozzá az énekesnő, aki koncertekkel, sőt egy regénnyel is készül a rajongóknak.

„Megismerkedtem Bucsi Mariann íróval, akivel addig-addig beszélgettünk, míg ki nem forrta magát egy regény ötlete. Ez tulajdonképpen az életemről szólna, de kalandos, regényes formában” – árulta el a Sláger Kult műsorvezetőjének Zoltán Erika.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top