nlc.hu
Sztárok

Gianni Annoni és a kisfia

Gianni Annoni apák napja alkalmából mutatott képet a kisfiáról

Az étteremtulajdonos évente kétszer ünnepli az apák napját.

Magyarországon is egyre elterjedtebb az apák napja, amit nálunk tegnap ünnepeltek. Gianni Annoni ez alkalomból megosztott egy fotót, ahol a kisfiával, Gianfranco Mátéval látható.

gianni annoni

Fotó: Olajos Piroska / Central Médiacsoport / Central

„Mi, olaszok az apák napját márciusban, József napján tartjuk, de külön öröm, hogy egy évben két alkalmam is van ünnepelni, azaz ünnepeltetni magam, mert a feleségem imád minden lehetőséget megragadni, hogy valami különleges meglepetéssel készüljön” – írja közösségi oldalán az étteremtulajdonos, aki egy igazán elbűvölő képet posztolt kettejükről. 

Korábban így mesélt a fiáról Gianni. „Elkezdte a bölcsit, de már le is betegedett. Annyira, hogy a szülők is elkapták. Mind a ketten picit betegek vagyunk. Az az egy baja van, hogy már két nyelven beszél, mond valamit olaszul az óvó néninek és az óvó néni nem érti. Majd meg fogja érteni, hogy vele máshogy kell kommunikálnia. (…) Az összes állatot mindkét nyelven tudja. (…) Tudja, hogy amikor velem beszél, akkor olaszul mondja el. (…) Örülök annak, hogy a fiam ilyen. Egy nyitott lelkű, szeret az emberekkel lenni, nem fél senkitől, szerintem érzi a biztonságot. A Zita szerintem fantasztikus anya.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top